Aydan sonuçtan hiç memnun değil

Paysage Restaurant (Kalamış) Menü Ve Fiyat Uyumsuzlukları

Paysage Restaurant (Kalamış) Menü Ve Fiyat Uyumsuzlukları
03 Temmuz 2023 20:33

Kalamış peysage için 27 Haziran a rezervasyon yaptırdık. Evlilik yıl dönümümüz işin eşim ile birlikte gittik toplasan biz dahil 10 kişi yok.

Rezerve öncesinde menü için QR kodu gönderdiler. Gittiğimizde sipariş vermek istediğimizde menüde olan antrikot tavuk ve köfte balık hiçbirinin olmadığını ilettiler. Balık hariç birbirinin olmadığını istersek Develi'den sipariş edebileceklerini ilettiler.

Ücretlerini de bilmeden neye göre sipariş edeceğimizi sorduk. Olumlu bir cevap alamadık. Balık sevmeyen biri gitmesin menüde olanların hiçbiri yok diyorlar. Mantar güveç 70 TL yazıyordu bende ondan ve patates kızartması söyledim.

Eşimde sarıkanat ve ahtapot tek kol söyledi. Patates kızartması yağ dolu. Ahtapot küçücük el avucunun yarısı kadar 400 TL aldılar o zaman gramaj yazın kardeşim. Milleti saf yerine koyuyorlar.

Mantar için menüde adet yazmıyor bende adet söylemedim güveçte 3 adet gelmiş hesapta 140 TL yazıyor. Garsona itiraz ettiğimizde adedi 70 dedi o zaman menüde belirtin.

Aç karnına geri döndük bir de 1050 TL ödedik. Tercih edecek bir mekan değil. Bir daha asla gitmem.

01 Temmuz 2023 22:38

09 Mart 2025 12:24

27 Ağustos 2024 02:02
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Kalamış Peysage: Hayal Kırıklığı Ve Eksik Hizmet

05 Aralık 2024 14:45
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2023 14:13