Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Kalamış Peysage: Hayal Kırıklığı Ve Eksik Hizmet

05 Aralık 2024 14:45

Paysage Restaurant (Kalamış) Kalamış Peysage Hayal Kırıklığı

Pastayı girişte teslim etmeme rağmen gece 12.00 oldu. Ortada yok, getirmediler. En son kalkıp gittim, gelip söylemeniz gerekiyordu dediler. Asla hizmet ve kalite yok ve dedikleri gibi düğün salonu güzel; sadece Sakileri dinlemek güzeldi çünkü sahneyi görmeyen kapı girişine masa verdikleri için sadece dinleyebildik.
Pastayı bile kendimiz masada kesmemize rağmen 6 kişilik fix menü fiyatının üstünü çizip kalemle 2000 TL fazla yazmışlar. Bu ne ücreti diye sormasam, bahşişi de hesap diye bizden alacaklardı. WhatsApp'tan rezervasyon için defalarca sahneyi gören yer olsun dememe, bizim için önemli gün, doğum gününü için geleceğiz dememe rağmen gittiğimizde masaları ayarlayan kişilere iletilmediğini iletti. Organizasyon sıfır, hizmet zaten yok, üstüne bahşiş isteniyor. Bir garson votka yok diyor, diğeri {companyıd:11811} en sonunda masayı ayarlamamışsınız, o da benim sorunum değil deyince depodan getirtiyoruz cevabıyla geldi. Votka Redbull demek ki varmış, keşke bunu bize yansıtmadan getirselerdi. Menüde tatlı yazıyordu. Tatlı gelmedi, sadece meyve getirdiler. Parasına değmeyen güzel bir konumda kalitesiz bir mekandı. Bir de utanmadan bir sonraki gelişinizde telafi ederiz diyorlar. Bir daha gelinir mi böyle bir mekana?

12 Aralık 2023 13:29
Mine sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 01:41

Olsun Varsın Eğlence Elit Eğlence Arıyorsan Gidilmez

14 Temmuz 2023 00:10

31 Ağustos 2023 20:24
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 00:40