Tuncer sonuçtan hiç memnun değil

Ozon.ru'da İletişim Sorunları Yüzünden Satış Yapamıyorum

18 Aralık 2024 17:26

Hayatımda gördüğüm en... Platform, ozon. Ru

Bir zamanlar çalıştığım firmalar ile çalışmayı kestim ve yeni ürünleri yüklemek istiyorum. Ürün kartında sınırlama yapmışlar limitler filan. Eski ürünleri silmek kaldırmak istiyorum, arşivdeki ürünler silinmiyor. Dolayısı ile yeni ürün kartı açamıyorum. Dolayısı ile mağazamda ürün yok ve satış yapamıyorum. Konuyla ilgili yardım talebinde bulunacağım, sürekli botlar seçenekler sunuyor ama taleplerim tüm seçenekleri saatlerce incelememe rağmen yok, yok. Dolayısı ile iletişimde kuramıyorum. Ozon. Ru ile nasıl güvenip çalışabileceğiz bilmiyorum. Aranmıyorum, mail attım sağdan soldan bulduğum maillerle iletişme geçmeye çalıştı, nafile. Kesinlikle iletişim yok. Ben nasıl buradan ürünlerimi güvenip göndereceğim ki. Daha muhatap bulamıyoruz. Ben 2 yıldan bu yana iletişim kurmaya çalışıyorum. İletişim kuramadım. Sevgili ozon. Ru, her yerde mağazalarımız var, ama sizdeki mağazalarımızda ürün satamıyoruz. Lütfen ilgili bir kişi de çıksın lütfen iletişim kursun bizimle. Yazık, o kadar emek veriyorsunuz ama iletişim kuracak bir kanal eksikliğiniz yüzünden ciddi kayıp yaşıyorsunuz.

Tuncer
Tuncer
21 Aralık 2024 08:50

Yıllardır olduğu gibi, ne bir aranma, ne bir muhatap, ne bir özür maili. Bir ülke operasyonu yönetiyorsanız o ülkede birilerinin irtibata geçebileceği bir iletişim kanalı olur. Hadi ürünlerini gönderdin, paranı nasıl alacaksın? Bir sorun oldu nasıl iletişimde kalacaksın. Kendi iletişim kanallarını da robotlara bağlamışlar. Muhatap alabileceğin ve sorunlarını iletebileceğin hiçbir kanal yok.

Şişe Pazarlama İle Yaşanan Sipariş Kabusu: Eksik Ve Yanlış Ürünler, İletişimsizlik Ve Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

12 Şubat 2025 16:54

Mzn Danışmanlık Satış Garantisi Ve Kâr Vaadi Hayal Kırıklığına Dönüştü: Maddi Zarara Uğradım!

28 Mayıs 2025 15:01