Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Özel Tema Montessori Anaokulu (İzmir) Çocuklara Korkutma Politikası Uygulamışlar

31 Mayıs 2023 18:04

Gerçekten bu bir yıldızı verirken üzgünüm kızım ö*** b****3 yıllık tema öğrencisiydi aldığı eğitim gerçekten kaliteli ve güvenilirdi ama bu durum müdüre hanım değişene kadardı. N**** hanım yerine m**** hanım gelince kızımın davranışları değişti. Gülerek giden öğrenciyi ağlayarak almaya başladım.

Bir eğitimcinin 6 ya kadar sayıyorum yemezseniz ağzına yemeği tıkarım dediği bir yer ve b*** öğretmenimiz bu sınıfı bırakıp gideceğim öğretmeniniz m**** olacak deyip çocuklara korkutma politikası uygulamışlar. Kurum sahiplerine gelince asla iletişim kurmazlar bir problem yaşadığınızda arasanız bile geri dönmezler. Y

urt dışına çıkacağımızı belirttim ve ö***** 1 ay kreşe göndermeyip, diğer ay başlayacağını belirttim, benden ö***** gitmediği eğitim, almadığı ayın ödemesini de istendi ve bu durum için e*** hanımı aradığımda ne açtı, ne geri dönüş yapıldı ve 3 sene pandemi dahil tam verdiğim paraya değil, öğrencilerinin hiç değeri olmadığına üzüldüm ve kızımın kaydını aldım.

Nur
Nur

Merhaba Tuğçe hanım, lütfen samimiyetime inanın 2 yıldır kızım Tema öğrencisi ve eşimle ortak fikrimiz hep iyi ki bu okulu araştırıp göndermişiz oldu her kurumda elbet fikir ayrılıkları olabilir size o anda yanlış gelen bir yön kurum açısından bakıldığında size de aslında mantıklı hale gelebilir burda yapıcı olmak iletişim kurabilmek çok kıymetli hepimiz çocuklarımız bu iletişim gücünü kazansın istiyoruz bunun önce bizden başlaması gerekiyor fikrindeyim, açıkçası bu eğitim kalitesine göre Buca bölgesinde en düşük ücret bandı Tema Montessori'ye ait bu konuda haklarını yiyemeyeceğim. Arayıp ulaşamadığım hiçbir anları olmadı hepsinin önleri açık şansları güzel olsun inşallah yeni okullarda hepimizi farklı maceralar bekliyor ama bakış açımıza bağlı olarak olumlu veya olumsuz olması biraz da ailelere bağlı sağlıkla kalın.

Sizin adınıza memnun oldum

Melek
Melek

Yorumunuzu okurken çok şaşırdım Oğlum 3 yıldır Tema Montesori Anaokuluna gidiyor Bu yıl mezun oluyoruz 🙏Öğretmenimiz Dilara Öğretmen ilkokul öncesi temellerini o kadar güzel attıkki öğretmenimizle hep koordineli ve iletişim halinde olduk benim yaptıramadığım kısımda destekçi oldu öğretmenimiz oğlumu çiçek gibi açtı Hatta geçen yıl yaşı küçük diye ilkokula dilekçe verip göndermedim Dilara öğretmenimizin ve sistemlerinin eğlenceli tarafı ile okuma yazmayı öğrendi ve oğlum Alp Anne ben hazırım beni Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim okuluna gönderebilirsin dedi sizin eleştirilerinizi okurken şaşırdım eğer sevmediği bir yemek varsa bile okulda hiçbir şekilde zorlama yok ah yiyeceksin gibi bir diretme yok tam tersine sevmediği yemekleri okulda keyifle yiyor❤️Lütfen beni yanlış anlamayın ama 1 ay ara verip diğer ay göndereceğim demekte yanlış hiçbir okul kabul etmez orada işleyen bir sistem ve giderler var iyi ki Tema Mentosorili olduk❤️

Tuğçe

Keşke buraya başkası adından yorum yapıyormuş gibi değil de eğitimci olarak beni arayıp sorunlarımızı konuşa bilseydik ama işte bu okulun en büyük problemi de iletişim geliştirmenizi öneririm. Ben zaten kuzumun aldığı eğitimi sorgulamıyorum benim sorguladığım davranış biçimleri bir öğretmenin sizi bırakıp gideceğim diye tehdit etmesi normal mi veya müdürün bu davranışı desteklemi yani buna benzer şeyler objektif baktığınızı düşünüyorum zaten sadece durumu iletebileceğim bir merci bulamadığım için mecbur buradan yazmak zorunda kaldım Siz bir gün bile gelmeyen öğretmenin günlük ücretini vermeme hakkına sahipseniz bende 30 gün eğittim almayan öğrencinin ücretini vermeme hakkına sahibim ☺️

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Özel Pendik Zeynebim Anaokulu Şikayeti

09 Ekim 2023 08:52