Özel ACN Dental Klinik (Balıkesir) Mağduriyet

30 Mart 2023 18:33

Başka bir klinikte yaptırdığım implantın düşmesi sebebiyle acn Klinik'te ** Bey gittik tedavimiz başladıktan bir süre sonra memnuniyetsizlik sebebiyle yarım bıraktık bu süreçten sonra *** Bey'in tavrı hemen değişti ve yanlış tutumu yüzünden zaten sıkıntı yaşadığım tedavide daha da sürecin uzamasına ve mağdur olamama sebep oldu bu sebeple yaşadıklarımızı paylaşıyoruz.

1) Biz size implant yaptırmadık düşen implantın yerine ne yapılırsa onu için geldik tekrar takmak sizin fikrinizdi.
2) Bu implantın ücretsiz bir şekilde temin edileceğini söylediniz bu yüzden ücret almadınız kargo ücretine kadar söylediniz kaldı ki
3) Biz ödemelerinizi günü gününe yaptık hatta daha yapılmayan işlemlerinde ücretlerini verdiğimiz için bu yapılmayan işlemin ücreti ni vermek durumda kaldınız.
4) Tedavinin başından beri sürekli verilen randevuların iptali konusunda sıkıntı yaşadık işlemler zamanın da yapılmadı.
5) Yapacak olduğunuz işlemleri unuttuğunuz söylediniz tedavinin yarısında tekrar fiyat değiştirdiniz.
6) Zaten benim daha önce kullandığım implantın parçaları sizde olduğu halde gelmedi dediniz. Daha sonra geldi ama biz teslim almadık dediniz bu da yalan çıkınca biz onu geri gönderdik dediniz.

Sadece kendi çıkarlarının doğrultusunda bunu geri göndermek zorunda olduğunuzu en baştan söyleseydiniz zaten sıkıntı yaşamayacaktık Bütün bunların üzerine arayıp yorumunuzu (Google yorumu) silin demek yerine kusura bakmayın bir yanlışlık oldu deseydiniz yine bir sıkıntı yoktu ama hatalarınızı kabullenmemek konusunda ısrarcı olmanız sebebiyle buraya bunları yazıyorum madem ki yorum yapma hakkım var bunu kullanıyorum sadece.