Ottoman Wedding Fatih Şubesi Üslupsuz Agresif İşletmeciler

16 Ağustos 2024 21:27

Ottoman wedding pişmanlığımı paylaşıyorum. Gelinlik güzel, personeli ilgili fakat 1000 lerce lira verdiğim gelinliği teslimde son düzeltmeler sonrası giymem için daha önce hiç görmediğim bir kadın ve iki çocuk geldi yanında. Beklediğiniz nedir güleryüz, ikram değil mi asla teklif bile etmiyorlar ki lazım değil isteseler de yapamayacak kadar agresif iki gergin muhatap var karşınızda. Bu kişi işletme sahibiymiş.

Neyse benim isteğim dışında şeyler yapmış kendince ve bende bunu istemediğimi söyledim çünkü beğenmediğimde eski usûl bir şey yapmış bana sormadan sahibiymiş diye kendinde hak görüyor. Parasını ödeyen, seçen, giyecek olan benim! Üstelik bir tül dikimi vardı yanında getirdiği kızı dikmiş olabilir. Ben gelinlik giyeceğim üzerine fikrimi çocuğa mı anlatacağım çocuk mu yardım edecek çocukları da istemedim haliyle. Nasıl beğenmedim diye zoruna gitmiş kadının!

Benimle ilgilenen kişileri söylene, bağıra gönderdi yanıma ya sabır dedim ilgilendi personeller sağ olsunlar. Sonra kocası geldi o da işletmeciyim diye bağırıyor kasada ağzında sakızla oturan bir adam yüzünüze sadece parayı alırken bakıyor ne bir tebessüm ne bir selam sanki bedavaya dağıtıyor. O da geldi karıma nasıl böyle davranırsın diye bağırıyor. Müşteri ile ilgilenmeyi bilmeyen onlar değilmiş gibi bir de başınızı belaya sokarlar nişanlımı üzerimde gelinlikle zor sakinleştirdim.

Tabii ki biz de sessiz kalmadık bu durum karşısında buradan da yazıyorum bu iki kişi işletmeci mi bilemem olması da istediği gibi davranacağı anlamına gelmez! Ama medeniyet, memnuniyet asla yok aksine tavırlar hep kaprisli.

Ortamı sakinleştirmek yerine sadece bağırıyorlardı şaka gibi! Ben çok pişmanım deneyimimi paylaşmak isterim ki paramız ile rezil olduk. Günümüzü de rezil ettiler o zaman bunu paylaşmamızı da hak ediyorlar. Paranızı, zamanınızı hak eden işletmeciler kazansın.

02 Kasım 2024 15:16
Hasret sonuçtan hiç memnun değil

1001 Gecce Gelinlik Tasarımcısının Kaba Üslubu, Fikirlerimize Önem Vermemesi (Bursa)

11 Mayıs 2024 21:33
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 02:40
Nuran sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 10:40