Otokonfor Oto Yıkama Randevusu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Otokonfor Oto Yıkama Randevusu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Hüseyin
22 Kasım 2024 06:10

Oto Konfor uygulamasından oto yıkama için randevu oluşturdum. İlk randevum elektrik kesintisi nedeniyle iptal edildi. Başka bir gün arayın, istediğiniz saatte randevu verelim dediler. Tamam dedim. Başka bir gün öğlen 1'de aradım, randevu istiyorum diye, akşam 17.15'te geri dönüş yaptılar. Ankara/Keçiören Etlik semtindeki otovax adlı işletmeye 18.00'de gidebilirsiniz dediler. Tamam dedim. İşletmeye gittim, çalışan bana aracın çok kirli olduğunu ve ek ücret çıkacağını söyledi. Yani, Oto Konfor uygulamasından gelen araçları ek ücretle yıkıyorlarmış. Aracım kirli değil, babam işe gidip gelirken kullanıyor. Yağmur yağmadı, çamur vb. De yok. Oto Konfor destek hattını aradım, talebiniz oluşturuldu, geri dönüş sağlanacak dendi. Özellikle sordum, bekleyeyim mi diye, bekleyin dediler. 30 dakika oldu, ne arayan var ne soran. Tekrar aradım, yine talep oluşturdum efendim dediler, gene arayan soran yok. En son aradığımda, bu 3 oldu dedim, ilgilendiler ve geri dönüşleri bana şu şekilde: İşletme kapalı şu an efendim. Önümde çalışanlar, ışıklar full açık, çalışanlar da patronun lafıyla üstünüze üstünüze geliyor. O halde soğukta 6'dan 7 küsur saate kadar beklettiler beni. İzinli günüm mahvoldu ve ben uykudan kalkıp gittim. Oto Konfor uygulaması ve otovax'dan, müşteriyi değersizleştirip kaale almamaları, insan yerine koymamalarından şikayetçiyim. Telafi istemiyorum, beni rahatsız etmeyin.

Rohelat
10 Mart 2025 16:25

20 Mart 2025 14:05
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Otokonfor Firması İle Yaşanan Randevu Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Ramazan
11 Mart 2025 11:51

Anlaşmalı Araç Yıkama Hizmetinde Mağduriyet Yaşadım

24 Mayıs 2025 15:54
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 17:08
Vodafone Red Ücretsiz Yıkama Hakkı Hayal Kırıklığı Yarattı