Melih sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Oris Bet Şifre

22 Şubat 2024 10:16
Melih'in Teşekkür Mesajı
“Canlı destek hattına bağlanıp 2 dakika bile sürmeden şifremi değiştirmeme yardımcı oldular. Kazanç sağladığım tek site teşekkür ederim 🙏”

Dün bana bir mesaj geldi. Orisbet sitesine girdim ve giriş yapmaya çalıştım, ancak bir türlü giriş yapamadım. Canlı destek yoğundu ve bağlanamadım. Şimdi bana iletilen promosyon kodu ne olacak? Ben nasıl şifremi yenileyeceğim? Hiçbir şekilde mailde kod gelmiyor, lütfen bana yardımcı olun.

23 Şubat 2024 09:37

Nurettin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Nurettin
28 Nisan 2024 02:09
"Canlı desteğe bağlandım şifremi yenilediler teşekkürler"
Melike sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Melike
21 Nisan 2024 08:29
"Çok teşekkür ederim canlı desteğe bağlanıp şifremi yenileyebildim"

Hüsnü
30 Eylül 2023 21:35
Şilan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Şilan
27 Aralık 2023 20:58
"Call center ekibinden Büşra hanım ile görüştüm ve aynı promosyon kodunu kullandığımdan dolayı tekrar kullanamıyormuşum. Aynı mesaj tekrar gelince ben hakkım olduğunu düşünmüştüm ama neyse sorun değil hemen dönüş sağladığınız için teşekkür ederim."
Abuzer sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Abuzer
05 Nisan 2024 21:21
"Call center ekibi aradı, canlı destek hattına bağlanarak talep etmem gerekiyormuş, sorunum çözüldü çok teşekkür ederim."