Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Multimedya Sorunu: Yazılım Güncellemesi Bekleniyor

23 Aralık 2024 16:12

2023 model Opel Corsa araç sahibiyim. Aracımı çalıştırdığımda multimedya ekran bazen açılmıyor. Kontağı kapatıp tekrar açsam da ekran uzun bir süre açılmıyor. Bu sorunla ilgili İzmir Opel Egem servisine 3-4 kez götürdüm bu durumla ilgili yazılım beklediklerini söylediler. Şimdiye kadar maalesef yeterli bir destek alamadım. Hep erteleme ve oyalama taktiği var en son Aralık 2024'te yazılım güncelleme geleceğini ilettiler ama Müşteri temsilcisine sorduğumda yazılım güncellemesinin henüz gelmediği iletildi. Opel de bu sorunu biliyor olacak ki 2024 yılından itibaren farklı bir ekrana geçti. Ancak 1-2 yıllık araç sahiplerini mağdur etmektedir. Servis de bizleri oyalayıp aracın garantisinin dolmasını beklemektedir. Bu konuyla ilgili bir çözüm üretilsin lütfen.

Burak

Yazılım güncelleme ile bir alakasının olmadığını tamamen elektrik aksamıyla alakalı olduğuna ben inanıyorum artık, serviste çalışanların gerçekten bir şey anladıklarını sanmıyorum. Akşamları aracınızın kapı kilidini açtığınızda farlar bir süre sizi karşılıyor ise aracınızın ekranı kararmıyor fakat bu süre çok kısa sürer ise binip çalıştırdığınızda ekranınız açılmayacaktır. Hatta benim paket Edition olduğu için kadran selamlaması yaparken ibreler de selamlama sorunu bile oluyor.

Opel Corsa Multimedya Ekranı Açılmıyor Servis Çözüm Sunmuyor

Okan
01 Kasım 2024 22:26

2023 Opel Corsa Pişmanlığı

Ufuk
07 Haziran 2024 14:46
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa'nın Multimedya Sorunu Çözülmüyor

Hüseyin