Op. Dr. Abdulhalim İş Yüzünden Sağlığımdan Oldum Ve 2. Kez Ameliyat Olmak Zorundayım

22 Eylül 2023 22:38

Caddebostan Mah. Bağdat Cad, Kantarcı Rıza Sk., 34738 Kadıköy/İstanbul
geçen yıl estetik ameliyat oldum hayatımın en büyük pişmanlığını yaşattı profilinde paylaştığı fotom ile gerçekte olan burnumun arasında dağlar kadar fark var.

Ameliyat öncesi nefes almamda hiçbir sorun yokken uykumda uyuduğum dahi anlaşılmıyorken ameliyat sonrası inanılmaz horultular başladı ve burnumdan aldığım nefes yetmiyor ve asla kabullenmiyor yapamadığını çok kaba bir tavırla tersler şekilde cevap veriyor kendisi yüzünden ikinci kez estetik ameliyatı olmam gerekiyor.

Şikayeti Çözüldü

Aynısı başıma da geldi maalesef

Şikayeti Çözüldü

Geçen sene Eylül ayında burun estetiği olduğum. Ameliyat sonrası çekip attığı fotoğraf ile gerçekte olan burnumun arasında dağlar kadar fark var fotoğraf üzerinde oynadığını biliyordum fakat kendime yediremedim yapmaz dedim çok güvenerek gittiğim bir doktordu kendisi ve bunun ödem olduğu şişkinliğin olduğu varsaydım geçer dedim bir yıl geçti düzelme yok. Kendisini ararım söyledim bana verdiği cevap şu "sana attığım fotoğrafta kemer yok gördüğün gibi bir sorun yok deyip bu şekilde kapattı konuyu

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Atahan Ağrılı Göz Kapağı Ve Burun Ameliyatı Sonrası Yaşadıklarım

24 Haziran 2024 00:16
Latif sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Emin Toprak Burun Estetiği Ameliyatı

27 Kasım 2023 09:58