Asgün sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 19:52

Artık bıktık usandık, 2 buçuk senedir mücadele etmekten ve hiçbir şeyle ilgilenmeyen, ne söylesek kulak ardı eden bu Odak Yönetim ve Asgün sahibi asla ilgilenmiyor. Siteye görevlendirdikleri yönetim, küçücük bir vidayı bile sökmeye aciz ve 3 ay araya sıkıla ancak yaptırdık. Kaç çocuk yaralandı, kaç ürün israf oldu. Yeter artık, duyun sesimizi.

Odak Yönetim'den A** Hanım hakkında şikayetçi olduğumuzu ve genel yönetimi de bu konuda bilgilendirmek istiyoruz. Hem üslup hem de konuşma tarzı açısından etik ve yönetici standartlarına uymadığını düşünüyoruz. Asgün Trio Sitesi'nde yöneticilik görevini layıkıyla yerine getirip getirmediği konusunda şüphelerimiz var. Yönlendirdiği kişilere gereken saygıyı göstermezken, sorumluluğunu alması gereken konularda 'Ben böyle bir şey söylemedim.' diyerek sorumluluktan kaçıyor ve ilgilenmiyor. Lütfen bu durumu göz önünde bulundurarak ya A** Hanım'ı yöneticilik görevinden alın ya da gerekli uyarılarda bulunun. Aylardır yaşadığımız bu sorunların çözülmesini talep ediyoruz.

22 Aralık 2024 12:03

Görsel olarak da artık sunmaya başlıyoruz asla Asgün sitesi ve devrettikleri yönetim umursamadan aidatları alıp bir şey yapmamakla devam etmekte. Daha artık ne yapmamız lazım sitemiz çöplük için ve hiçbir şey yapılmamakta yeter artık diyoruz Biz defalarca iletişime geçtiğimizde halde aylardır hatta 2 senedir bu durumlardayız

07 Ekim 2024 19:45

Oturduğum asgün sitesi uğurmumcu mahallesindeki site için şikayetlerimiz var artık a*** bey ve e*** bey asla site için ilgilenmiyor ve tüm sorumlulukları odak yönetime aktarmış hiçbir yer yok asgün sitesi içim asla hiçbir şey yapmayan gerek yaralanmalar gerek kırık dökülen yapılacak olan çocuk oyun alanı ve çok amaçlı ve otopark çocuk oyun alanında bulunan oyuncaklarda vidaların çıkması sonucu yaralanan çocuk ve küflenmiş duvarlar parkeler çok amaçlı salonun küflenmiş pis kokan parke ve duvarlar otoparka su basması cabası artık say say bitmeyen sıkıntılar artık çözüme ulaşmasını istiyoruz site sakinleri olarak yeter

Sevgi

Buyurun sitenin güncel hali bir çöp kovasını bile değiştirmeyen bir firma bu fahiş rakamları onayınız olmadan hesabınızdan el koydurup sizi mağdur eden firma! Lütfen acilen gereken yapılsın insanlar zoraki yaptırım yaptırıp mağdur eden bu yönetimle alakalı! Aylık aldıkları aidatları saymıyorum bile ekstra ekstra biz yorulduk artık ve ortada hizmet yok!

Sevgi

Aynı durumu bizlerde yaşıyoruz bizim durumuz bundan emin olun beter halde! Yıkık çürümüş bir zeminin üstünde yaşıyoruz resmen bir de her ay aldıkları aidattan hariç bir sürü fahiş rakamlar 15 bin tl den yüksek kişi başı ödemeler gönderip hiçbir temel ihtiyacı karşılamayan amacı hep para talep etmek olan insanları mağdur eden zor durumda bırakan onay vermeden paralarınıza el koyan bu firmayla alakalı gereken işlemler yapılsın lütfen artık!

Asgün sonuçtan hiç memnun değil

Odak Yönetim Asgün Sitesi Yöneticilik Saygısız Üslup

22 Aralık 2023 00:23
Rehab sonuçtan hiç memnun değil

Fi Tower Site Yönetimi Site Yönetimi Ve Hizmetlerde Büyük Hayal Kırıklığı

08 Şubat 2025 14:13

Tavan Sıvası Düşüyor, Güvenlik Ve Mağduriyet Göz Ardı Ediliyor!

27 Ağustos 2025 13:54