Ömer sonuçtan çok memnun

Nissan Yetkili Servislerin Ayıbı.

Ömer
01 Şubat 2024 00:40
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Öncelikle benimle iletişime geçen Tuğçe hanım'a nazik yaklaşımı ve İlgi ve alakası için teşekkür ediyorum. Araçla ilgili yanlış anlaşılma neticesinde bu durum yaşanmış. Konuyu tekrar anlatınca çözüme kavuşturdular. Nissan ailesinde olmanın değerli olduğunu hissettirdiğiniz için teşekkür ediyorum.”

Nissan Primera 1.6 Tekna Plus (2003) model araca sahibim. 2023 yılı Mart ayında aracımı İzmir'den 118 bin km'de aldım. Bu süreye kadar yetkili servis bakımlıydı. Aracımı ikamet ettiğim Adana iline getirdim, bakım zamanı geldiğinde yine yetkili serviste bakımlarını yaptırmak için Adana OKAR-YÜREĞİR Showroom'u randevu almak için aradım ancak aracımın yaşı gereği parçasının olmadığını bu nedenle araca bakamayacaklarını söylediler. Yine yakın olduğu için Mersin yetkili servisi aradım onlarda dönüş yapacaklarını söylediler ama dönmediler. Basit bir yağ bakımının da parçası yoksa aracı kaldırıp çöpe atalım. Ben bu durumu ticaretin ve markanın hangi vizyonuna hangi misyonuna ait olduğunu anlayamadım. Çevremdeki insanlara ve sosyal platformlarda da Nissan olarak araçlarınızın nasıl arkasında durduğunuzu anlatıyorum. Teşekkürler Nissan.

06 Şubat 2024 15:02 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın , Başvurunuz ile ilgili konu araştırılarak tarafınıza bilgi verilmesi sağlanacaktır. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

Ömer
07 Şubat 2024 15:03

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Nissan X-Trail Park Sensörü Sorunu: Çözüm Bulunamıyor

İlyas
20 Şubat 12:44
Nissan X-Trail Park Sensörü Sorunu: Çözüm Bulunamıyor
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Qashqai 40 Bin'de Eksantrik Kapağı Yağ Kaçağı Nissan Sorumsuzluğu

Savaş
03 Ağustos 2023 14:13
Qashqai 40 Bin'de Eksantrik Kapağı Yağ Kaçağı Nissan Sorumsuzluğu
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

Adana’da Nissan Yetkili Servisinin Kapanmasıyla Yaşanan Mağduriyet Ve Hizmet Eksikliği

Haluk
26 Eylül 20:36

2021 Yılında Sıfır Aldığım Nissan Micra’nın Sorunları Bitmiyor!

Dilek
15 Şubat 2024 13:03
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
19 Haziran 2023 13:57