Nar Teknolojiden Alınan Şüpheli Mürekkepli Yazıcı

25 Nisan 2023 21:16

10.04.2023 tarihinde N11 üzerinden Nar Teknoloji'den almış olduğum Epson L850 marka model ürün, 13.04.2023 tarihinde elime ulaştı. Cihazı kılavuza göre kurulumunu yaptım. Kutu içerisinden çıkan, üzerinde Epson yazan mürekkepleri doldurdum. Üç gün sorunsuz kullandım ve sonrasında yazıcı daha 118 baskıda iken, yazıcı çizgili ve mavi renk basmaya başladı. Denizli'deki Epson yetkili servis olan Denizli Bilgisayar'a yazıcıyı götürdüm ve 2. Servis gününde, bana muadil mürekkep kullanımından kaynaklı arıza ve cihaz garanti dışı şeklinde bir dönüş sağlandı. Epson müşteri hizmetlerini aradım ve başka bir teknik servise daha göndermemi önerdiler. Bu da ayrı saçma, buradaki serviste yetkili fakat güvensizlik var herhalde. Sonra yazıcıyı almış olduğum firma olan Nar Teknoloji'ye ulaştım ve durumu anlattım. Kendilerinin Epson yetkili satıcısı olduklarını, kutudan çıkan mürekkepte böyle bir sorun olma ihtimalinin olmadığını belirttiler. İstanbul'daki Lazermatik firmasına yetkili servise göndermemi istediler ve oradan da cihazda muadil mürekkep kullanıldığı raporu olduğu Nar Teknoloji firması tarafından bana bildirildi. Firma ürüne muadil mürekkebi benim koyduğumu iddia ediyor ve kendimi kanıtlayamıyorum. Mürekkep kutularını saklamak zorunda değilim ve doldurduktan sonra her yeri kirletmesin diye normal olarak attım. Ve şu an firma gözünde yalan söylediğim düşünülüyor.