Dilaso sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 22:54

Son ziyaretimde, öncelikle belirtilen fiyattan farklı olarak, İnci tozu eklendiğinde ücretin 800 TL'ye çıktığı bir işletmeyle karşılaştım. Yaptırdığım manikür beş gün bile dayanmadı ve daha sonra sıkça gittiğim bir başka yere gitmek zorunda kaldım. Fotoğrafta gördüğünüz tırnağıma işlem yapamadılar, su toplamış ve derinlere kadar zarar vermişler. Makinenin yönünü değiştirmeden yapılan işlem tırnağa ciddi zararlar verdi. Bir daha bu işletmeyi tercih etmeyeceğim.
Verdiğim yüksek puanın dikkat çekmesini istiyorum. Tırnağımın acısı devam ediyor. Bir ay sonra, tırnağımın iltihaplanması nedeniyle arayıp güçlendirme yapmayı teklif ettiler. Kullandıkları cihazların temiz olmaması nedeniyle enfeksiyon kapmış olabileceğimi ve tedavi olarak ilaç ve antibiyotik kullanımı gerektiğini, iyileşme olmazsa cerrahi müdahale gerekebileceğini öğrendim. Durumum hakkında ilgili mercilere şikayette bulunmayı düşünüyorum. İşletme yetkilileri tarafından tekrar arandım ve bir kişi, yaptığım yorumlar ve dile getirdiğim gerçekler nedeniyle şikayette bulunacağını ifade etti. Tüketici Hakları'na şikayetimi ilettim. İşletme yetkilileri, özür dilemek yerine tehditkar bir tutum sergilediler.

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Steril Olmayan Salon Ve Kötü Hizmet Deneyimi

04 Şubat 2025 15:59

Kötü Hizmet Ve Saygısız Davranışlarla Karşılaştım

24 Haziran 2025 19:48
Kötü Hizmet Ve Saygısız Davranışlarla Karşılaştım

Melosh Beauty Memnun Kalmadım!

20 Şubat 2024 12:52
Melosh Beauty Memnun Kalmadım!

06 Mayıs 2025 01:02