Onur sonuçtan hiç memnun değil

My Renom Otomotiv Mağduriyeti!

22 Ağustos 2023 14:25

6 ay önce Renault Scenic 2001 model araba aldım. Arabayı aldığım şahıs motor ve şanzımanı sıfır yaptırdığı revize edilmiş haliyle evraklarıyla birlikte 6 ay garantili bir şekilde my renom'daki ustası a*** ile bana teslim ettiler adam her şeyini yaptırdığı evrakları bana teslim ederek herhangi sıkıntıda a*** ustasının yardımcı olacağını söyledi. Aracı aldıktan sonra dört kere şanzıman ile ilgili bir problem olduğunu aracın gitmediğini bakımının yapılması gerektiğini götürdüğüm usta her defasında bana bir şeyin olmadığını söyledi. Yaklaşık iki hafta önce tekrar götürdüğüm de arkadaşı baktı ona durumu anlattı ve aldığı cevap beni şoke etti biliyorum gaz kelebeği de sıkıntı var dedi. Onu tamir ettirdim ve arabayı satmaya karar verdim. Satın almak için gelen ustalar ve götürdüğüm diğer şanzıman ustalarının hepsi türbin de sıkıntı olduğunu ve yapılması için 10000₺ para istediler. Garantili olduğu için tekrar bana arabayı aldırıp garanti veren adam hidro beyinden dolayı deyip benden 10000₺ para istedi daha sonra götürdüğüm bütün ustalar hidro beyinle alakası olmadığını söylediler. Anlayacağınız ben arabadan anlamayan biri olarak şunu öğrendim her söze güvenilmez. Bana bunu aldıran ve bana güven verip beni bu duruma düşüren herkese hak**** helal etmiyorum.

Köksal
Köksal

My Renom firması maalesef lakayıt bir firma internet sitesinden yağ satışı yapıyor ürün stokta görünüyor mesaj yazıyorsun siparişi ne zaman kargolayacaksınız diye 3 gün sonra arayıp elimizde ürün kalmamış siparişi iptal ediyoruz diyorlar aradan tekrar 3 gün geçiyor para iadesi bile yapmıyorlar. Bu firmayla iş yapmayın mağdur olursunuz.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Şanzıman (Ankara) Otomatik Şanzıman Tamiri

02 Ağustos 2023 15:11