İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Devlet Hastanesi Ortopedi Bölümünde Yaşanan İletişim Sorunları

03 Mayıs 2024 10:22

3 Mayıs tarihinde Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesinde bulunan ortopedi doktoru E****** M**** hocaya randevu aldım ve internette neden hakkında güzel bir yorum bulunmadığına şahit oldum. Yalnızca kendisi değil asistanı da oldukça kaba. Sabah 9da randevum vardı, benden röntgen istedi ve çekildikten sonra odasına gelmemi söyledi. Röntgenimi çekildim, ardından hastaları bekleyip odaya girdiğimde acil hasta olduğunu söyleyerek beni odadan çıkardı. Elbette bunda da bir problem yok, ancak acil hastaya baktığını söyleyerek MHRS randevulu hastaları almaya devam etti. Hastalardan sonra tekrar girdiğimde röntgenimi ne zaman baktırabileceğimi sordum ve ardından "akşama kadar bekle" diye bir cevap aldım kendisinden. Bu cevap karşısında "nasıl yani" diyebildim sadece ve "akşama kadar bekleyeceksin" gibi bir tepkiyle karşılaştım. Bence doktor olmak önce insanlara dokunabilmek, iletişim nedir bilmek demek. Hastane adeta kendisininmiş gibi bir tavır takındı ve oldukça kaba bir şekilde bunu dile getirdi. Ardından elbetteki çok sinirlendim ve kapıyı çarparak çıktım. Ardından asistanı çıkarak yine üstten bakan bir üslupla "Amerika'ya 9 uçağı aldığında 9da mı Amerika'ya varıyorsun? " gibi bir açıklamada bulundu. Benim derdim elbetteki tam saatinde muayene olmak değil ancak sırf doktor diye bu şekilde bir üslupla kimseyle konuşulamaz. Randevusuna geç kalan hastaları aldığını vs söyledi. Randevuya geç kalan hastalar benim problemim değil peki röntgenimi ne zaman gösterebilirim dediğimde doktor tekrardan odadan "akşama kadar bekleyeceksin" diye bağırdı. Sürekli tekrar ettiği bu cümle yerine "ilk fırsatta" gibi geçiştirici bir cevap verseydi bile ben zaten beklerdim ama gerçekten bu kadar kaba biri olması bana da şok oldu. Doktor olmayı sadece ilim bilmek sanan doktorlar var olmaya devam ettikçe sağlık sektöründe güzel günler göreceğimize dair inancım giderek azalıyor.

İnci
İnci

Aynen katılıyorum, asistan çok kaba

İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Avcılar Devlet Hastanesi Ortopedi Bölümünde Yaşanan İletişim Sorunu

03 Mayıs 2024 17:57
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Mağduriyeti Ve İletişim Eksikliği

10 Aralık 2024 12:26
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Randevu Bilgisi Ve Hizmet Eksikliği

13 Şubat 2025 14:41