Mine Halı Yıkama Halı Yıkama Hizmetinde Beklenmedik Ücret Farkı

29 Mart 2024 19:13

İzmir Buca'daki bir halı yıkama firmasına halılarımı teslim ettim. Google'da yapılan yorumlar sebebiyle fiyat konusunda detaylı bilgi aldım. Bana makine halısı için 35 TL, diğer halılar için ise 40 TL fiyat verildi. Ancak teslimatta metre başına 50 TL ödemek durumunda kaldım. İtiraz etmeme rağmen kabul edilmedi. Telefonla belirtilen fiyat ile kapıda istenen fiyat farklılık gösteriyor. Daha önce birçok yerde normal olarak yıkatmış olduğum halılar için özel halıymış gibi ekstra ücret talep ediliyor. Yapılan bu uygulamaları kendileriyle konuştuğumda inkar ediyorlar. Bu durumdan ötürü firmayı Ticaret Bakanlığı'na şikayet etmeyi bile düşünüyorum. Müşterileri bu şekilde mağdur etmeleri kabul edilebilir bir davranış değil.

12 Haziran 2024 16:59
Afet sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 09:39
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Gençler Halı Yıkama (İzmir) Gençler Halı Yıkama Teslimatta 2 Kat Fiyat Çıkarıyor, Temizlik Sıfır

05 Temmuz 2024 22:26
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Gül Halı Yıkama (İzmir)  Fahiş Fiyatlandırma,M2 90 TL!

21 Temmuz 2023 16:50
Gül Halı Yıkama (İzmir)  Fahiş Fiyatlandırma,M2 90 TL!