Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Bahis Sitesinde Bilgilerim Çalındı, Bakiye Sıfırlandı

15 Aralık 2024 13:04

Merhaba, şu an milyoner354.com olan bahis sitesi hakkında yaşadığım olayı paylaşıyorum. Bu site ile oyun yapmayı düşünen arkadaşlara ön bilgi olsun diye yazıyorum. Öncelikle bütün her şey ekran görüntüsü ile kayıt altındadır, isteyene ulaştırabilirim. Yatırım yaptım, canlı bahis alıyorum, kasayı yükselttim, online pozisyondayım. Bir anda bakiyem düşmeye başladı. Hemen canlı yardım ve VIP müşteri temsilcisine bildirdim. Derken bakiyem sıfırlandı. Kontrol sonucu başkası canlı yardımdan benim kullanıcı bilgilerimle yeni şifre talep etmiş ve hesabıma girip direkt bakiyeyi sıfırlamak için bütün bakiyeyi casinoda bir oyuna basmış. Sonuç ne oldu? Şirket, 'aynı IP gözüküyor' yalanı ile işin içinden sıyrıldı. Site hakkında geçmiş şikayetlerden de anlaşılıyor. Her yalanlarına bir kılıfları var. Rica ediyorum, uzak olun, başka sağlam firmalarla çalışın. Üç gün 'sizi mağdur etmeyeceğiz, bunlar komik rakamlar' dediler. Üçüncü gün sonunda 'altyapı izin vermiyor, aynı IP'den gözüküyor' gibi bir yalan söylediler. Aynı IP demek, ben yalan söylüyorum demek. Ben durduk yere online iken şifremi niye yenileyim? Canlı bahis alırken hiç görmediğim casino oyununa bütün kapsamı tek seferde niye basayım? Bunlar tamamen sitenin yalan kurgusu. Daha önce de aynı olayı başka bir siteye yaşadım. Rica ediyorum, bu tür saçma sitelerden uzak olun.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 20:51

Onwin Bahis Ödeme Yapmamak İçin Benim Hesabımdan Kendileri Oynadı

06 Nisan 2024 21:20
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Milyonerbahis Yatırımla Elde Ettiğim Kazancı Ödemiyor

Savaş
28 Şubat 2024 01:21
Soner sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2024 22:44
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
18 Ekim 2023 17:42