Necmettin sonuçtan hiç memnun değil

Milli Piyango'da Adalet Arayışı

19 Kasım 2024 16:54

Milli Piyango oyunları pişmanlıktır. 1 lira kazandırmıyor, aylardır oynuyorum, hep zarar. Başka sitelere güvenmediğim için Milli Piyango oynuyorum. Tamamen aldatmaca. Sayısal Loto, Süper Loto hiçbir oyunda, hadi kendimi geçtim, tanıdığım hiç kimseye ikramiye veya alt ikramiyeler hiç mi isabet etmez? Sadece kaybetmek için para yatırıyoruz. Çok değil, arada şu ikramiyeler biz normal insanlara da çıksın. Çok şey istemiyoruz, sadece adalet.

21 Kasım 2024 12:49

Milli Piyango üyeliğimi iptal etti sebep olarak sorumlu oyun diye bir madde yani benim kontrolsüzce kendimi kaybetmiş bir şekilde oyun oynadığımı iddia ediyorlar asil sebep bir önceki şikayetim olan asla kazandırmıyor demem yazık çözüm üretmek yerine üyelerini sorumlu gösteren bir anlayış Milli Piyango oynayıp bana çıksa diye hayal eden herkese hakarettir bu oynamayın oynatmayın arkadaşlar zaten kazandırmıyor bir de adamlar bize sorunlu diyor sorun milli piyangoda bizde değil. (Aşırıya kaçacak düzeyde oyun oynamayı sınırlamak ve bu alanda sorun yaşayan oyunculara desteğimizi sunmak için çalışıyoruz.

Şans oyunu, oyun olarak kaldığı ve oyuncular kendi sınırları dahilinde bilinçli bir şekilde oynadığı sürece keyifli bir eğlence aracıdır. Bunun için geçici veya kalıcı olarak kendini devre dışı bırakma, para yatırma limiti gibi uygulamaları geliştirdik) yani bn kendi yanlışlarımı düzeltmem sorun asla bende olmaz bir sorun varsa sorun sende oynama kardeşim zorla oynatmıyorum diyor bize oynamayın oynatmayın

19 Kasım 2024 17:51 (Şikayetten 57 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşleriniz bizim için değerlidir. Geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Bol şanslar dileriz. Saygılarımızla, Milli Piyango Online Destek Ekibi

20 Kasım 2024 15:17

Benim üyeliğim kaldırılmış nedense bloke koymuşsunuz ve su an hesabıma giremiyorum bu şekilde mi yardımcı oluyorsunuz

20 Kasım 2024 15:25
Milli Piyango'da Adalet Arayışı

Bu ekran geliyor ve hiçbir şekilde şifremi değiştirmiyor aradığım numara cevap vermiyor hesabıma neye dayanarak ve hangi hakla bloke koyuyorsunuz burda şikayetimi bildirdiğim için mi neden

Milli Piyango Sanal Sitesi Tam Bir Fiyasko

24 Temmuz 2023 11:58
Milli Piyango Sanal Sitesi Tam Bir Fiyasko
Bulent sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 12:46
Gülsen sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 23:48
Olgay sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2024 19:44
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Milli Piyango Oyunlarında Kazanmak İmkansız Mı?

25 Şubat 2025 05:53