Medical Park Antalya Çocuk Doktoru Ve Hemşireden Şikayetçiyim

09 Haziran 2023 09:26

15 mayısta Antalya Medical Park hastanesinde sezaryen doğum yaptım doğum esnasında bebeğim gösterilmedi oksijen yetersizliğinden acil yoğun bakıma götürüldü odaya çıktıktan 1 saat sonra yanıma getirdiler 3 günlükken hastanenin ayarladığı doktora kontrol randevumuz vardı Antalya Medical Park Hastanesi hastanesinde çocuk doktoru ö y bebeğimi kontrol ederken çok sağlıklı olduğunu kakasında bizim görmediğimiz kan gördüğünü ima etti. Biz asla görmedik. Kan testleri istedi. Minicik bebekten hemşire odasına gittik bebekten saatlerce kan almaya çalıştılar. Aşırı ağlıyordu canini çok yaktılar daha iyi alan biri yok mu dedik inatla almaya devam ettiler. En sonunda pes edip bebeği pusete koyarken mosmor kaskatı oldu. Nefesi kesildi doktoru acil çağırıp bebeğimi kucağına alıp yoğun bakıma götürdüler bebeğimi mahvettiler beni sakinleştireceklerine doktorun bana söylediği senin bebeğin hastaki böyle mosmor oldu. Kaldı dedi. Bu nasıl bir hitaptır bu nasıl doktordur bebek hastanede 3 gün kaldı biz şikayetçi olacağımızı söylediğimizde korkup bebeğimi Akdeniz üniversitesine sevk kararı almışlar bizim ogün sormasak haberimiz olmayacaktı. Bize asla haber vermediler. Bize söyledikleri sebep bebeğinizin neyi olduğunu biz bulamadık o yüzden gönderiyoruz iyi ki oraya göndermişler. Kendileri çocuğu ac bırakıp kilo vermesini sağladılar. Çocuğun 65 ml mama alması gerekirken 10 ml mama verip benim anne sütümü vermeyip bebeği ac bıraktılar 5 gün Akdeniz üniversite hastanesinde kaldı bütün tetkikler yapıldı ve hiçbir şeyi olmadığını orada yaşanılan dışkıda kanin olmadığını apne geçirdiğini söylemişlerdi. Orada olmadığını söylediler. Taburcu olduk. Allah'tan evimizde de bir sorun yaşamadık ö y adli doktordan kan alan hemşireden yoğun bakim uzman doktorundan şikayetçiyim. Bebeğimden 7 gün ayrı kaldım. Sayelerinde surum gitti psikolojik durumum çok kotu hala bir şey olacak diye korkuyorum bize bunları yaşatanların cezasız kalmamasını istiyorum

09 Haziran 2023 10:04 (Şikayetten 37 dakika sonra)
Sena
09 Haziran 2023 10:14

Başhekimi veya başka biri aramadı dönüş yapılmadı yalan yanlış bilgi verilmesin

Hande

İstanbul Bahçelievler Medical Park'ta doğan çocuğumu sakat bıraktılar. Bu suçu, kılıfına uydurmak için de epikrizini sahte bilgilerle hazırladılar! 10 seneyi aşkın süredir davamız devam etmektedir! Çocuklarınızı, bu mekana teslim etmeyin!

Muharrem sonuçtan çok memnun

Antalya Medical Park Hastanesi'nde Beklenmedik Ücret Şoku

Muharrem
08 Nisan 18:01
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
15 Haziran 2023 13:26