Özgül sonuçtan hiç memnun değil

Mayoral Çocuk Giyim Mayoral Oasis Şubesi Patron İnadı

13 Aralık 2023 16:48

Kardeşim, kızıma Oasis mayoral şubesinden elbise almış. Epeyce de pahalı bir elbise. Ben selam de günlük kullanıma uygun olmadığını düşündüğüm için değiştirmek istedim fişi ile beraber gittim ama o gün üzerine denediği için değiştirmediler ki giyinmediğini ve tertemiz olduğunda teyit etmelerine rağmen. Elbise birkaç kullanımdan sonra dikiş yerlerinden sökülmeye başladı ve hatta bir yeri de yırtıldı. Firmaya video ile gösterdim ama mağaza patronu bunu firmaya araştırılması için göstermeye tenezzül bile etmedi. Tamamen keyfi bir kararla... Hayatımda bu kadar kötü bir firma görmedim. Çalışan arkadaşlar sağ olsun yardımcı olmaya çalıştılar ama patronları inatla hiçbir şekilde yardımcı olmadı bana. Kendisine buradan selamlarımı iletiyor ve iyi bir işletmeci olmadığını söylemek istiyorum!

Hayri
Hayri

Sayın Özgül Hanım. Kullanılmamış ürünler ve hediyeler için 30 gün değişim süreniz bulunmaktadır. Bahse konu elbise satın alınan kişinin isteği ile mağazada giydirilmiş etiketleri çıkarılmış ve o şekilde akşam yemeğine gidileceği mağaza personeline söylenmiş ve o gün elbise giyilmiştir. Mağaza prensiplerimiz ve diğer müşterilere haksızlık olmaması adına bir gün dahi olsa giyilmiş ve kullanılmış bir ürünü tekrar reyona koyup satmak iş ahlakımıza sığmamaktadır. Bu açıklamalar size sözlü olarak yapılmış olsa dahi sizi ikna etmemiş ki 3 gün sonra ürünü tekrar mağazaya bu sefer deforme etmiş şekilde getirip değişimini istediniz. 10 yıldır ilk defa Bu platformda aldığımız ilk şikayeti vicdanınıza bırakıyoruz. Saygılarımızla.

13 Eylül 2024 17:25

15 Mayıs 2025 12:21
Kısa Sürede Deforme Olan Ürün İçin Değişim Talebim Reddedildi
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 11:09