Maya World Hotel Didyma Maya World Didyma Otel Hayal Kırıklığı

03 Ağustos 2024 16:55

Maya World Didyma otelinde 02-04.08.2024 tarihlerinde konaklama yaptık. Otele saat 14:00'da giriş veriyordu fakat temizlik var diye saat 15:30'a kadar beklettiler. Odamıza gittiğimizde büyük bir şok yaşadık. Çarşaflar lekeliydi lavabo pisti. El havlusu yoktu, Ultra her şey dahil konseptindeki otelin mini barında sadece iki adet su vardı. Yetkililere durumu bildirdik ve bir şey yapamayız dediler. Daha sonra oteli ayırttığımız Tatilbudur acentesi ile iletişime geçtik gelip odanın halini gördüler ve odamızı temizletip mini barımızı doldurdular. İstersek odamızı değiştirebileceklerini söylediler kabul ettik fakat biz üzerine düşmediğimiz için onu da yapmadılar. Ayrıca yemek alanları inanılmaz derecede pis ve yetersiz eleman var. Tam bir haya kırıklığı, sıfır çözüm odaklılık ve sıfır idarecilik anlayışı. Bir de anfi tiyatromuzda akşam etkinlik var bekliyoruz deyip dalga geçer gibi yemek alanında etkinlik yapıyorlar. Müşteri ilişkilerinde görevli bir hanımefendi var ama otele misafirlerden daha yabancı duruyor. Yani hiçbir şey yapmıyor.

Ayça sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 12:27
Kemal sonucu yetersiz buldu

25 Temmuz 2023 16:29
Arda sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 10:31

05 Eylül 2023 10:42