Serap sonuçtan memnun

İzmir Kültür Sanat Akademi Bizi Yanılttı!

30 Mayıs 2024 15:29

Nasıl bir firmasınız? Bizi de d** Hanım gayet güzel kandırdı, senaryosu hazır. Belge vereceğiz, üç kız kardeş de oynayacak dediler. 4400 TL para aldılar, eylülden beri oyalıyorlar. İcraya verebiliyormuşum. İnsanların umutlarıyla oynuyorlar, sadece ticarete dökmüşler olayı.

29 Ağustos 2024 16:06

Belge vereceğiz, üç kız kardeş de oynayacak dediler. 4400 TL para aldılar, eylülden beri oyalıyorlar. İcraya verebiliyormuşum. İnsanların umutlarıyla oynuyorlar, sadece ticarete dökmüşler olayı. Ya nasıl firmasınız arayıp durumu düzelteceğinizi söylüyorsunuz, şikayeti kaldırın eğitim verilecek deniliyor. O da olmuyor.

25 Temmuz 2024 11:58

Firma bana dönüş sağladı teşekkür ederim

Yorumlar (6)

Metin

Lütfen belgeleriniz varsa benimle iletişime geçin. Ve tüm olayı ve sizinle iletişime geçen kişilerin isimleri mümkünse soy isimleri ile bilgileri. Organize suçlara dava açmak için olabildiğince kişi toplayacağım. Belki paranızı geri alamazsanız ama suçlular 8 yıl üzeri yargılanır. Ve büyük ihtimal biz haklı çıkarız.

Metin

Aynı yer Tüketici Hakları'na başvurdum haklı çıktım. Parayı iade etmelerini bekliyordum meğersem şirket tamamen yapaymış. Parayı yasal olarak bile geri alamıyorum. Asli suç Mahkemesine tanıştığınız herkesin isim ve numaraları ile dava açmamız gerekli.

Serap

Metin bey Tüketici Hakları'na bende başvuracağım belge olarak verdikleri sözleşme var sadece ortada hiçbir şey yok ben böyle bir firma görmedim damla özlem gizem cemile sürekli değişik isimler ama sonuç yok

Instagram : @yavuzmet7

Koray
Koray

Size nasıl ulaşabiliriz

Naz
Naz

Serap Hanim Merhaba, galiba aynı yerden benzer olay başıma geldi. Ama aynı yer mi emin olmak adına size ulaşabileceğim Instagram adresiniz vs. Var midir?

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kültür Sanat Akademi (İzmir) Oyunculuk Yalanı!

28 Eylül 2024 20:03

Verilen Sözler Tutulmadı, 19 Aydır Oyalandım