Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kültür Sanat Akademi (İzmir) Oyunculuk Yalanı!

28 Eylül 2024 20:03

Geçen kış İzmir Kültür Sanat Akademi Ajansı'na başvurdum, tebrikler seçildiniz dediler. Diyarbakır'da yaşıyorum. D. Kapı Plaza Otel'e görüşmeye çağırdılar, gittik. Tebrikler, 'Aşkın Olayım' diye bir diziye seçildin dediler. 6600 TL para istediler, verdik. Sonra diksiyon eğitimi videoları izlettirdiler ve 1 buçuk ay görüntülü sohbet eğitimi aldık. Eğitim bittikten sonra sete çağıracağız dediler. C*** adlı kişinin numarasını verdiler. Aradan 3-4 ay geçti, ne oldu? Daha ne kadar bekleyeceğiz diye sorduğumda yoğunluk nedeniyle aksama olduğunu ve menajerinizin sizinle iletişime geçeceğini söylediler. Sürekli aynı cümleleri kuruyorlar, 4 ay oldu. Bitmedi mi bu yoğunluk? Dosyam menajere aktarılmış, sürekli yalan dolan. İnsanların hayalleriyle oynuyorlar. Bir numara verdiler, daha detaylı bilgi alabilirsin dediler. Normalde hep açarlardı, 4 gündür sürekli meşgul. Olacaksa olsun ya da haklarında tanzimat davası ve yanıltmadan şikayette bulunacağım. C*** Hanım'a da yazıyorum, cevap vermiyor. Çok iyi rol yapıyorlar gerçekten. Ya artık arayacaklarsa arasınlar ya da haklarında şikayette bulunacağım. Ben ve benim gibi hayalleri olan insanların hayalleriyle oynamayı bırakın. Ya gerçekse gerçekleştirin, sanmıyorum ama ne olduğunuz belli oldu. Ya da ben bildiğimi yaparım, o zaman anlarsınız neyin ne olduğunu. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

08 Ekim 2024 14:05

İzmir Kültür Sanat Akademiye Geçen Kış Başvuru yaptım başvurunuz kabul edildi dediler Diyarbakır da yaşıyorum d. Kapi Plaza otele Çağırdılar Gittik Tebrikler Seçildin dediler 6600 para istediler görüntülü eğitim olacak dediler görüntülü eğitim aldık eğitim bittikten sonra sete çağıracağız dediler 5 ay oldu ne arayan var ne bir şey c**** adlı kişiye sorduğumda sürekli aynı şeyi söylüyor başka bir şey dediği yok insanların hayallerini para yoluna suistimal ediyorlar paramı geri iade hala aynı cümleleri kullanıyor verdikleri bir iletişim numarası var her gün meşgul çalıyor bir sürü insanı bu hale düşürdüler geri dönüş yapmadıkları takdirde konuyu mahkemeye taşıyacağım icraya vereceğim hatta geri dönüş yapsalar da yinede mahkemeye vereceğim bilginize.

30 Eylül 2024 19:03

İzmir Kültür Sanat Akademisi hakkında şikayet yazdım. Markalarla iletişimi kuvvetlendirin, birçok kişi tarafından şikayet var, halledilmesi gereken bir şey. Artık iş ciddiyete biniyor, bunlar hakkında işlem yapılsın. Zaten dava açacağım, İzmir Kültür Sanat Akademisi hakkında bu kadar kişinin şikayeti normal değil. Her şey bu kadar kolay yapılmamalı, insanları bu kadar mahcup bırakmamalıdır. Gereğini yapmanız gerekmekte.  Bu sorunu halledin ve markanın bizimle iletişime geçmesini sağlayın, yoksa işin sonu mahkemede bitecek. C*** adlı kişiye mahkemeye başvuracağım. Diyorum, umursamaz şekilde hala sürekli aynı cümleyi kuruyor. Merak etmesinler, zamanınız daralıyor. Madem böyle sallıyorsunuz insanları, göreceğiz. Kim kimi sallıyor? Gereğini yapmanız gereken tek şey, İzmir Kültür Sanat Akademisi'nin bizimle iletişime geçmesi. Ağır hareket ediyorsunuz.

Kültür Sanat Akademi Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları

02 Aralık 2024 16:29
Kültür Sanat Akademi Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları
Mert sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2025 04:54

17 Ekim 2024 18:27