Yanıltıcı Broker İle Kaybedilen Yatırımlar!

Yanıltıcı Broker İle Kaybedilen Yatırımlar!
11 Kasım 2024 14:53

Telegram'da 'borsa odası analiz' adlı bir grupta, ismi A*A***olan bir şahıs kendini broker olarak tanıtarak bize hesap açıp yatırım yapmamızı sağladı. Bize çok iyi kazanç elde edeceğimizi defalarca yazılı ve sözlü olarak söyledi. İşlem açmaya başladık. Belli bir süre sonra ortak hesap yapmamız için ısrar etti ve daha fazla kazanç vaadinde bulundu. Hesabı kendisi yönetti ve açtığı işlemler hep ters kaldı; kazanç yerine her gün zarar ettik. Her gün uyardığımız halde değişen bir şey olmadı. Bunun için hesap sorduğumuzda bizi tehdit etti ve gruptan engelledi. Sürekli hesabı toparlayacağını söyleyerek bizi oyaladı. Lot şartı olduğu için hiçbir şekilde çekim yapamadık. Kurum zaten SPK'ya bağlı bile değil. Hesabımız hala aktif ve kalan paraları kurtarmak istediğimizi belirttik ama o zaman da hiç bahsetmedikleri lot şartını öne sürdüler. Hesabım şu an patlamak üzere ve şirket ise suçu tamamen broker üzerine atıyor ve yardımcı olmuyor. Mağduriyetimizin giderilmesini ve en azından kalan paramızın acilen iade edilmesini talep ediyorum.

Kevser
Kevser

Bankadan çektiğim krediler nedeniyle firma beni çok zor durumda bıraktı ve asla geri ödeme yapmadı. Birkaç gün ödeme tazminiyle ilgili oyalayıp, sonrasında geri dönüş yapmamışlardır. Banka kredileri ve faizleri, ana paramla birlikte 60bin dolara yakındır. Para iademi istiyorum. Verdikleri hiçbir vaadi yerine getirmedikleri gibi paramı sıfırlama yolunda her hileyi yaptılar

Telegram Yatırım Platformunda Paramı Çekemiyorum, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

14 Eylül 2025 12:52

Sahte Borsa Aldatmacası