09 Haziran 2023 21:03

Bundan yaklaşık olarak 8 sene önce epoksi yaptırmaya karar verdim. Uygulama yapan şahıs tanıdık olduğu için güvendik, sonra bir sene sonra çatlaklar, yer yer kabarmalar oldu. Uygulama yapan zata durumu bildirdim, sorunu halledeceğini söyledi. Kıvırdı sonra köster Türkiye'ye mail yolladım, şirketten dönüş yapıldı. Şikayetimi arz ettim, kusuru bende buldular, şirketin bu durumda bir şey yapamayacağını söylediler. Uygulamayı yapan malum zat, şirkete mail yolladım konusunda haberi olmuş, bana telefon etti. Beni şikayet etmişsin diye söyledi. Sorunumu kendisinin çözeceğini söyledi. Kaç sene geçti. Halen çözecek en iyi graniti alıp yaparlardı, hafif olsun sağlam olsun diye düşündüm, fakat düşümden ayrı kaldım. Uygulamayı yapan zata paramı helal etmiyorum. Fitil fitil çıksın burnundan, kandırdığı insanların ahını ebediyen içinde hissetsin.

Tc Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Fixa Yapı Kimyasalları Mineral Yapıştırıcı Bina Mantolama Ve Yaşatılan Mağduriyet!

28 Ağustos 2023 15:09
Güner sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 21:22
Ergünpen Plastik Doğrama İşlerinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Ery Car Cleaning & Detailing Ustalıkla İlgisi Alakası Olmayan Bir İşletme!

31 Temmuz 2024 12:17
Uzay sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 12:02

01 Ağustos 2023 13:36