Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 01:07

Kısa ve kahve tonunda saçlarıma ombre sarı kaynak yaptırmak için karar verdim araştırdım ve Bahçelievler'de bulduğum saç kaynak. Ankara www.kokosperuk.com merkezine ulaştım ve randevu aldım saat 13:00 e randevu verdiler. Saçlarım hazır değildi keratinlerini yapılmamıştı, beni saat 17:30 a kadar orada beklettiler şimdi hazır olur diye diye bekledim neyse, yaptılar çığ sarısı gitsin diye üzerine mor su dolu bir kova su ile rengini kırdılar bir günde.

Öyle kullandım istediğim olmadı kaynaklar çok kalın arana lastiği gibi kokuyordu her yıkadığımda kalın kalın yatıştırıcı koymuşlar bir günde öyle üzüldüm ve gittim düzeltmeleri söyledim bu arada 5. Gün her gün iki tane düştü ve kaynaklar aşağı indi kaydı bayağı söyledim kullanamamışsın dediler ben yıllardır kaynak kullanıyorum.

Böyle bir şey görmedim, bu saç yapılma süreleri içinde balından beri orada çalışan e** bey sürekli beni rahatsız etti evli olduğumu söyledim. Ofiste önemli bir şey söyleyeceğini benim odaya gelmemi istedi ve üzerime geldi odalarda kamera var ve bana açık olduğunu yan tarafta rezidans olduğunu yer ayırttım hemen gidelim sus daha fazlası var, ben saçlarım yapılsa da gitsem dedim 250 adet saça 4200 para verdim.

Helal etmiyorum hakkımı onlara. Sahibi m** bey de kaynakları hazırlarken bekleme esnasında aynı şeyleri paylaştılar. Sonradan duydum ki oraya gelenlere hep böyle sarıyorlarmış bazı kelimeler çıkmıyor. Saçımı iki hafta kullandım başka yere gittim çıkarttım işlemleri ve kullandıkları malzeme saç gerçek değil üstelik.

Sevgi
Sevgi
01 Mayıs 2024 00:11

Kokoş peruk merkezi benimle iletişime geçerek yaptığım yorumu silmemi ve itibarının sarsılacağı yönünde konuşma yaptı ve para verelim diye teklifte bulundular e*** bey www.kokosperuk.com ortağı olduğunu söylemişti şimdi ise çalışanım diyerek konuşmada bulundu yaptıkları hatayı telefi edeceklerine özür dileyip maddi manevi kaybımı karşılayacakları yerde böyle tavırlar sergilemeleri üzerine Tüketici Hakları'na başvuru yapmama sebep olmuştur gerektiği gibi gerekli yerlere ve mecralara başvuruda bulunmak üzere harekete geçtim umarım bana yapılan başkalarına yapılmaz diye düşünüyordum ama diğer şubelerine gittiğimde çalışmalarının onlarla bağlantısı olmadığını ama E** beyin hareketleri normal olmadığını onlarda söyledi gerekeni yapacağım

05 Mayıs 2025 08:12

12 Ocak 2025 13:54
Yanlış Kaynak Uygulaması Ve Yanıltıcı Reklam
Alara sonuçtan hiç memnun değil

Kuaför Hizmetinde Hayal Kırıklığı Ve Yanlış Uygulama

23 Mart 2025 15:38