Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Kitup Uygulaması Haksız Kazanç Ediyor

Nurgül
25 Ocak 2024 21:17
profile profile profile
26 Ocak 2024 18:01 (Şikayetten 20 saat sonra)

Yorumlar (5)

Hakan
Hakan

Kit up uygulamasına abone olmadığım halde benden birkaç aydır ücret kesiliyor bilgim dahilinde olmayan bu abonelik ve ücret ile ilgili yasal haklarım korumak üzere sizleri şikayet edeceğim bu ücretlerin iptalini rica ediyorum

Serpil
Serpil

Merhabalar Sadece sitenize girip baktığım üye oldum fakat Mart ve Nisan aylarında 2 kez kartımdan çekim yapılmış bu bilgim dahilinde değildir Karşılığında hiçbir hizmetinizden faydalanmadım 99 TL ve 399 TL çekim yapılmış hemen aboneliğimin iptal edilmesini ve ücretlerin iade edilmesini rica ediyorum Bu tarz şikayetler farklı kişilerce de yapılmış Şikayet var sitesinden inceledim ben de yazacağım bilginiz olsun Bu nedenle kartımı iptal ettirdim

Murat
Murat

Kitap uygulamasından 3 ayllik deneme aldım. Bitiminde benden onay almadan 999.00 TL para kesmiş bu nedir bu kadar para hakziz yere hesabımdan bilgim dışında kesilmiş. Lütfen paramı iade edin yoksa yasal yollara başvurmak istiyorum

Ahmet

Şimdi hanımefendinin de belirttiği gibi bende aynen bu şekilde mağdur edildim lütfen ilgili kimseler benimle iletişime geçsin iletişim için [email protected] a mail bekliyorum

Ahmet

Kitup uygulamasına ücret ödedim beni ikinci bir ürün seçeneğine yönlendirdi onu da kabul ettim fakat uygulama açılmadı paramın iadesini istiyorum bu uygulamadan şikayetçiyim

Berk sonuçtan memnun

Berk
17 Temmuz 2025 00:56
"İletişim kurabilmek şikayetimizi iletme kısmı zor oldu ama uğraştıktan sonra sorunumu çözdüler. Teşekkürler..."
ucretsiz-deneme-vaadiyle-kartimdan-uc-kez-para-cekildi-iade-talep-ediyorum-1.jpg

Ücretsiz Deneme Yok, 6 Aylık Abonelik İptali Ve Ücret İadesi Talebi

Mahir