Gizem sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 11:52

Lise KPSS ve ön lisans KPSS olmak üzere iki farklı ters seti aldım. Lise ve ön lisans KPSS konuları farklı olmasına rağmen gönderdikleri kitaplar tüm sorular birebir aynı. İlk siparişi verdiğimde 1 lise 1 ön lisans KPSS tersi verdim 1 hafta boyunca kargoya verilmedi. Bende aynı şekilde 1 lise 1 ön lisans olmak üzere 2. Siparişi verdim. O da bir süre gönderilmeyince WP numaralarına yazdım bana test siparişleriniz benzer birini iptal edelim dediler bende evet bir siparişimi gönderin yani 1 lise 1 ön lisans gönderimi yapın dedim. Buna dayanarak biz size testlerin benzer olduğunu söyledik diyerek kendilerini
savunuyorlar. İlgi ve alaka hiç yok hizmet kalitesi düşük. İnsanları mağdur ediyorlar. 2 hafta sipariş göndermiyorlar. Bir daha asla sipariş vermem.

Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 12:35
Kitap Seç Kitapları Zamanında Göndermedi, Nerede Olduğu Da Belli Değil
Kitap Seç Kitapları Zamanında Göndermedi, Nerede Olduğu Da Belli Değil

26 Nisan 2024 15:48
Taha sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 15:40
Ulviye sonuçtan çok memnun

08 Eylül 2023 13:30
"Tedarik usulü çalıştıklarını gözeterek sipariş verilmesi gerekiyor zaman sıkıntısı olmayanlar tercih edebilir. Benim şehir değiştirme durumum olduğu için tedirgin oldum 26 ağustosta verdim siparişi 11 eylülde ürünlerim elime ulaştı .Teşekkürler.."
İsemkitap Alışverişi Mağduriyet
İsemkitap Alışverişi Mağduriyet