Gülsün sonuçtan çok memnun

Dr. Hakan Özkul Fizyoterapist Oyunu

07 Mayıs 2024 16:27

Babamızın kanser tedavisi için ekim ayında televizyonda ve sosyal medyada sürekli karşımıza çıkan fitoterapist dr. Hakan özkul ile görüşmeye karar verdik. Karşımıza sürekli aynı hastalığa sahip ve iyileşen hastaları bize empoze ettiler. Görüntülü görüşebileceğimizi, 30 dakikalık görüşmenin 1500 TL olduğunu ilettiler.

Denize düşen yılana sarılır misali kabul ettik ve 30 dakika görüşme talep etmemize rağmen, doktor 5 dakika bile görüşmeden 'tamam, siz tetkikleri atın, ben bakıp tedaviyi yazacağım.' diyerek görüşmeyi sonlandırmak istedi. Pet sonucu, kan tahlilleri ve gerekli tüm tetkikleri kendisine ilettik.

Üç aylık tedaviyle hastalığı yenebileceğimizi, daha önce başka hastalarda da başardıklarını iletti ve bunun üzerine 20 bin tl karşılığında ilaçları göndereceklerini söylediler.

Kabul ettik ve parayı gönderdik, ancak bu sırada hastamızın tüm şikayetlerini ve durumunu da ilettik. Kapsül olarak gelen ilaçları kullanmaya başladık. Durum kötüye gitmeye başlayınca, ilaçları gönderen sekreterine durumu ilettik. Doktora danışacağını söyledi fakat sonrasında ısrarla yazmamıza rağmen mesajlarımız görüldü olarak işaretlendi ve dönüş yapılmadı.

Bunun üzerine bir onkoloji doktoruna danıştık ve kesinlikle bu ilaçları kullanmamamız gerektiğini söyledi, biz de kullanmayı bıraktık.

Sonuç olarak babam entube edildi ve yoğun bakımda vefat etti. Biz zor durumda kaldık ve yanlış bir karar verdik. Bu zor dönemde daha fazla insanın mağdur edilmemesi için savcılığa suç duyurusunda bulunduk ve yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağız.

Latife
Latife

Katılmıyorum size kizimaakizimaaldkizimaakizimaaldim hem agriagrilari kesildi hem iştahı açıldı benzi beti yerine geldi çok şükür kızım pankreas kanseri herkese şifa diliyordiliyorum rapimden

Mine
Mine

Birebir aynısını yaşadık ve babamızı kaybettik

Öznur
Öznur

Merhaba. Benim bir yakınım da kanser 4. Evre. Bu aralar bu Hakan Özkul hoca ile görüşmek istiyor. Bu yazılanlar gerçek mi lütfen yardımcı olur musunuz?

Funda
Funda

Sizi çok iyi anlıyorum. Bizde aynı duruma düştük, aynı cümleler ve aynı ilgisizlik bizde de oldu. Tek farkımız babamız şuan hayatta (ama durumu iyi değil. İlaçlardan dolayı mide rahatsızlığı başladı). Başınız sağ olsun...

Albişifa Hani Bir Yeri Tedavi Ederken Başka Organlar Zarar Görmezdi?

12 Ağustos 2025 11:55

Aldığımız İlaçlar Fayda Etmedi, Paramız İade Edilmedi Ve Annemizde Sağlık Sorunları Oluştu

11 Temmuz 2025 01:32
aldigimiz-ilaclar-fayda-etmedi-paramiz-iade-edilmedi-ve-annemizde-saglik-sorunlari-olustu-3.jpg
aldigimiz-ilaclar-fayda-etmedi-paramiz-iade-edilmedi-ve-annemizde-saglik-sorunlari-olustu-2.jpg
aldigimiz-ilaclar-fayda-etmedi-paramiz-iade-edilmedi-ve-annemizde-saglik-sorunlari-olustu-1.jpg