21 Aralık 2023 14:06

İki gündür yemek yiyorum ve yemeklerde birçok kıl bulunuyor. Sebze yemekleri sanki sebzeler hiç yıkanmamış gibi. Salatalarda ölmüş, parça parça saplar var. İlk yediğimde belki tesadüfen denk gelmiştir diye düşündüm ama ikinci kez de aynı durumla karşılaştım. Durumu yetkililere ilettim ancak hiçbir şey yapmadılar. Gene aynı yemeği aldım ama yemeden kalktım. Param boşa gitti.

21 Aralık 2023 14:13 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhabalar, Hangi şubede yemek yediniz? Burası Ziyafe Kayseri mutfağına benziyor maalesef taklit eden bir marka Özür dileriz bu durumdan dolayı.

Serpil
Serpil
21 Aralık 2023 16:25

Trump tower Mecidiyeköy AVM içindeki Kayseri Mutfağı restoranı nasıl taklitçileriniz olabilir pardon isim hakkınız yok mu taklitçi deyip geçemezsiniz tüm AVM de ki diğer iş yerleri bile daha konuya girerken Kayseri mutfağımı diyor yani herkes farkında bu kadar kötü olmasınız insanlar kolay para kazanamıyor ya da bu yemeği yapan kişi nasıl çalışıyor denetlemeniz gerekiyor gerek fake müşteri gerek teftiş adama tabağı götürdüm ilk tabakta kılllar bile vardı bu tabak ikinci karnabaharların haline bakın

21 Aralık 2023 21:56

Derya
Derya

Trump AVM Kayseri Mutfağı bu kadar lezzetsiz yemek yemedim. Pilavları geri gönderdik yenisini verdiler ama o da kötüydü. Beğendili köfte desen aynı eşim yağlama yedi o da öyle.

10 Mayıs 2025 20:45
Yemeğimde Kıl Çıktı, Çalışanlar İlgisiz Kaldı