Teslimat Sözünde Durulmayan Katılimevim Deneyimi

Teslimat Sözünde Durulmayan Katılimevim Deneyimi
30 Ekim 2024 12:265.243

Merhaba, Katılimevim müşterisiyim. 2022 başında 200 bin TL'ye giriş yaptık. Daha sonra deprem olması nedeniyle nakit ihtiyaçlarımızı karşılamak için çıkmak istedik. Katılım ücretini yapacaklarını beyan ettiler (deprem nedeniyle bütün firmalar taahhütleri tazminatsız bozdukları halde, hatta bankalar dahi 6 ay ödemeleri erteledikleri halde onlar katılım ücretinden vazgeçmediler) biz de devam ettik. Sonra, ikide bir aramaya başladılar. Kampanya var, şu var, bu var diye. Biz de 200 bin mevcut enflasyonda bir şeye yaramaz, miktarı arttıralım dedik, 350 bin TL'ye çıkardık. Burada da teslimatı 6 ay öne çekeceğiz dediler. Fakat fark ettim ki teslimat tarihi aynı. Neyse bir şey olmaz dedik, devam ettik. Tabii bu aralarda beni Sivas şubesine, bir Kayseri şubesine atıp durdular. Sonra tekrar aradılar, kampanya var, teslimatını 6 ay erkene alalım, 600 bine yükseltelim dediler. Bakın, 6 ay önce verecekseniz yükseltelim dedim, tamam dediler. Sonra sözleşme imzalandı, baktım ki teslimat tarihi yine aynı. Sözleşmeyi yürürlüğe sokmadık. Borcum olduğundan arabamı satmak zorunda kaldım. Bu arada, beni tekrar aradılar, Elazığ şubeye vermişler. Ben temsilciyle üstüne basa basa, hatta şakayla karışık, bak sözünüzü tutmazsanız şubeyi basarım dedim. Yok abiciğim, sen Aralık'ta ara ödemeni yap, teslimatını Aralık'ta yapacağım dedi. Neyse, girdik baktım, yine beni farklı bir numaradan Gaziantep şube arıyor, sözleşmeni değiştirelim falan filan. Yok dedim, ben sözleşmeden memnunum, Aralık'ta ara ödeme yapacağım, teslimatı alacağım dedim. Telefonu kapattı. Sonra teslimat yapacağım nasıl yapayım diye aradım, biz sana Aralık'ta teslimat yapamayız dedi. Eski temsilciyi aradım, ben hallederim dedi. Sonra Elazığ şubeye attılar. Tekrar aradım, hallettiniz mi? Sana Aralık'ta veremeyiz, yeni sözleşme ile Nisan'da veririz dedi. Kabul etmiyorum ya dedim, bütün paramı ya da katılım ücretinin yarısını ya da bir önceki sözleşmeye dönelim dedim, kabul etmediler. Şimdi arıyorum, telefonumu dahi açmıyorlar. Elbette mahkemede görüşürüz. Benim bu mağduriyetimi çözsünler, iş ahirette kalmasın, imanları varsa.

4 Kasım 2024 08:42 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMOTO Müşteri Deneyimi

4 Kasım 2024 09:30

Merhaba İrşad Bey, Paylaşmış olduğunuz durumla ilgili olarak detaylı inceleme yapılmıştır. Yapılan inceleme sonrasında aşağıdaki hususları paylaşmak isteriz. Katılımevim 6361 sayılı Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kanunu'na tabi bir Tasarruf Finansman şirketidir. İlgili kanunun 39/A maddesi uyarınca; yasal süreci geçen müşterinin sözleşmede fesih hakkını kullanması hâlinde organizasyon ücreti bedeli dışında kalan, o güne kadar ödediği peşinat ve taksitler müşteriye iade edilir. Organizasyon ücreti iade edilmez. Islak imzanız ve ‘okudum, anladım, bir nüshasını elden aldım ‘ibaresi bulunan sözleşmenize; gerçekleştirmeyi talep ettiğiniz ara ödeme hakkındaki detaylar temsilciniz aracılığıyla tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına tüm görüş ve önerilerinizi iletebilirsiniz. KATILIMEVİM’ de müşteri memnuniyeti önceliklidir. Tüm süreçler hukuki kurallar çerçevesinde yürütülmektedir. Bilginize sunarız. KATILIMEVİM Müşteri Deneyimi Ekibi

İrşad
4 Kasım 2024 14:07

Merhaba katılım evim finansmanı, sizin personeliniz bana beyan etti tarihte teslimat yapmıyorsunuz. Üstelik isterseniz telefon kayıtlarına bakarak bunu teyit edebilirsiniz. Sizler nitelikli dolandırıcılık yapıyorsunuz. Eğer ben kendi isteğimle ayrılmış olsaydım yani ayrılma sebebim sizin şirket çalışanınızın yalan veya yanıltıcı beyanı olmasaydı ben sizden katılım ücretini talep etmezdim. Personeliniz kendi hatasını kabul ettiği halde katılım ücretimi istemiyorsanız siz insanları dolandırıyorsunuz demektir benim gözümde bundan dolayı paramın bir kuruşunu dahi helal etmiyorum. Sizleri Allah'a havale ediyorum. Mahkeme i Kübra da görüşürüz.

19 Eylül 2025 23:55

Aynı durum benimde başıma geldi yine Elazığ şubesi Gaziantep e yönlendirdi bir sürü yalan dolan ve bende mağdurum

Katılımevim Sakarya Şubesi'nde Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Geciken Teslimat Deneyimi

1 Mayıs 2025 12:045.142

"Benim firmayla veya sözleşmeyle alakalı sıkıntım yok. Aynı firmanın Kocaeli şubesi şeker gibi insanlar. Müşterileri olmama rağmen her türlü yardımcı olmaya çalıştılar. Fakat Sakarya Şubesinde yalan söyledikleri için kuralı sistemde hem fazla para ödedim hem de normalden geç aldım. Bana yanıltıcı bilgi veren şube müdürü Y**** Y**** ve müşteri temsilcisi S**** H**** M****. Zaten teslimatta da hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. İnsanları saf yerine koyup yalan konuşmak bu kadar kolay olmamalı."

Katılımevim İnsanları Mağdur Ediyor

2 Mayıs 2024 19:4917.215

15 Kasım 2023 tarihinde Katılımevim Elazığ şubesi aracılığıyla 600.000 TL sözleşme tutarı olan araç finansmanına 54.000 ...

2 Destek

İsa
Katılımoto Yıpratır!

KatılımotoYıpratır!

Resul
Katılımevim Evim Çalışanı Mağdur Etti!

Katılımevim EvimÇalışanı Mağdur Etti!

Alev

Öne ÇıkanKonular