Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Kale Kilit Anahtar Dönmüyor!

Kale Kilit Anahtar Dönmüyor!
17 Şubat 2024 15:03
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorun tekrar etti. Yine aynı problem ile karşı karşıyayım. Firmadan değişim talep etmiştim yine sadece bakımı yaptı gittiler. 2 ay sonra sorun tekrar baş gösterdi. Sorunlu ürünü değiştirmeniz için teşekkürler Kale kilit!”

Kale marka Barelli kapı anahtarı bareli sokmak için oldukça zorlanıyorum. Maalesef silindire anahtar zar zor giriyor. İçinde kırılacak diye endişelenmeye başlıyorum. Üst barelde ve evin içindeki alt barelin girişinde bu problem yok, çok rahat bir şekilde silindirin içine giriyor. Defalarca Kale firması tarafından bakıma gelindi ve düzeltildi ama aylar sonra sorun tekrar ediyor. Kale firması sorunsuz ikiz barel ile değişim yapmazsa, gidip farklı marka bir barel alacağım.

19 Şubat 2024 14:53 (Şikayetten 1 gün sonra)
21 Şubat 2024 17:39

Sorun giderildi. Teşekkürler Kale kilit.

12 Temmuz 2024 14:08

Atalay sonuçtan çok memnun

15 Eylül 2025 01:03
"Çok hızlı bir şekilde sorunumu çözdüğünüz için teşekkür ederim."
kale-kilit-vidasi-kirildi-magduriyet-yasadim-6.jpg
kale-kilit-vidasi-kirildi-magduriyet-yasadim-4.jpg
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Kale Kilit -anahtarın Kilitte Dönmemesi Problemi

01 Kasım 2023 10:55
Gökay sonuçtan çok memnun

Kale Kilit Barel Vidası Kırıldı

07 Ağustos 2024 22:11
"Şikayetime hızlı dönüş yapıldı. Ürünümün değişimi için kale kilit e ait servis yetkilisi geldi ve kırılan barel vidasını çıkarıp açılmamış yeni kilit göbeğiyle değiştirdi. Kırılan kilidi de inceleme için aldılar. Çözüm için teşekkürler."
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Kale Kilit'ten Garanti Sürecinde Müşteri Mağduriyeti

Gökhan