Necati sonuçtan hiç memnun değil

Jordanred Jordan Red İade Sureci Uyanıklığı

01 Temmuz 2024 11:10

Jordanred firmasından bir triatlon forması aldım, ölçülerimi söyledim. Ürün geldiğinde denedim, bana olmadı. Onlara bu durumu bildirdiğimde bana zamanla açılacağını, suyla temas edince daha rahat giyebileceğimi söylediler. Bu söyledikleri 14 gün içerisinde oldu. Şimdi diyorum iade etmek istiyorum. Çünkü hala olmuyor. Şimdi süre geçtiği için iade alamayız diyorlar. Açıkçası pişmanlık oldu benim için. Benden küçük birine hediye edebileceğim bir formam oldu.

Akın sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 18:47
Sporalisverisim.com Ürünüm Yalan Beyanlar Üzerine Haksız Bir Şekilde İadesi Reddedildi.
Saliha sonuçtan memnun değil

15 Mart 2024 22:37
Sporindirim İade Kabul Etmiyor!

Bennuh
03 Ocak 00:23
Mert sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 17:07

22 Aralık 2023 00:16
Sporindirim.com Belirtilen Kalitede Ürün Sağlayamamış Olmaları Ve İrtibat Kuramamak