Ömer sonuçtan hiç memnun değil

İzka İnşaat Şantiyesinden Aracıma Beton Zararı Ve Mağduriyet!

16 Mart 2024 00:46

İzka inşaat 05.02.2024 günü akşam saatlerinde İnşaatınıza beton dökülürken patlayan pompa dan çıkan betonlar aracıma zarar vermiştir. Aracımın genel anlamda masrafı bulunmakta olup mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Bu zamana kadar İzmir Karşıyaka da bulunan inşaat şantiye şefinizin verdiği sözü ile oyalanmaktan dolayı bir şey yapmadım. Eğer sorunum çözülmezse mahkeme yoluna baş vuracağımı beyan etmek isterim.

16 Mart 2024 00:15

05.02.2024 günü akşam saat 22.00 gibi İzmir Karşıyaka da inşaatınız da beton dökülürken patlayan pompa dan çıkan mıcırlar park halindeki aracımda maddi hasar meydana getirmiştir. Maddi hasarın bir kısmı karşılanmış diğer kısmı halen durmakta olup hala muhatap olabileceğim bir yetkili sorunuma çare bulamamıştır. Büyük şirket dedik o akşam tutanak tutturmadık sorunum hemen çözülür zannettik ama verilen sözler yerine gelmedi. Nasıl bir şirketsiniz ki küçük bir masraftan bile kaçıyorsunuz anlamış değilim. Ha bu arada mağdur olan benim sorunu çözecek olan siz siniz. Şimdilik buradan yazıyorum sorunum çözülmezse mahkeme yoluna bakacağım.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

İzka İnşaat Kütahya Modern 2. Etap Sorunları

24 Haziran 2023 12:35
izka-insaat-kutahya-modern-2-etap-sorunlari-2-22.jpg
izka-insaat-kutahya-modern-2-etap-sorunlari-1-66.jpg
Veli sonuçtan hiç memnun değil

Seyit Mühendislik Mağduriyeti!

30 Nisan 2025 13:56
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Deprem Sonrası Mağduriyet Ve Sözleşmeye Uymayan Firma

09 Haziran 2025 15:15