Mahremiyet İhlali Ve İlgisizlik

11 Kasım 2024 21:02

Fizik tedavi için gittiğim doktor R*** S***** A******, benden epeyce kabarık kan tahlilleri istedi. Fizik tedavi yazıyorum, size kan sonuçlarınız çıksın değerlendiririz dedi. Bugün sabah bilgi verdim. Sonuçlarım için kontrole geldim, randevulu hastalardan sonra sizi alacağız, arada dedi. Asistanı, ben bankoda fizik tedavi seanslarımı hallederken geldi ve bankoda herkesin içinde bana kan sonuçlarımı söylemeye başladı. Çok sinirlendim, beni herkesin içinde çok kötü bir duruma düşürdüler. Ben neden kan tahlil sonuçlarımı doktorumla değerlendiremedim? Asistanla bana bilgi yolluyor ve mahremiyet içinde değil, herkesin içinde. O zaman muayene de etmesin, biz asistanına söyleyelim, o içeriden bankoda herkesin içinde iletsin bize. Kendisi yaptığı davranış için özür bile dilemedi, çok yoğunum deyip durdu. Yoğunsa bana randevu oluşturabilirdi ya da rica edip ertesi gün gelebilirsiniz diyebilirdi. Asistanla bankoda sonuç söyletmek ne demek? Bu nasıl bir ilgisizlik, nasıl bir umursamazlık! Tavırları, davranışları çok kaba. Ben özür dilemesini bekliyorum. Tüm hastaların önünde bana yaşattığı saygısızlık ve mahcubiyet.

13 Kasım 2024 08:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Tuğçehan sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 22:00

31 Temmuz 2024 16:36
İstinye Üniversitesi Hastanesi İstinye Liv Hospital Acilinde Gereksiz Kan Tahlili İle Para Alındı.
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 13:12

19 Mayıs 2025 14:07