Onur sonuçtan hiç memnun değil

Isparta Şehir Hastanesi Personeller İlgisiz

09 Haziran 2023 06:51

Eşim doğum yapacağı için apar topar hastaneye götürdük akşam üzeri 5.6 civarı Isparta şehir hastanesine götürdük ve gece 2.5 a kadar gece eşime suni sancı verdiler. 09.06.2023 tarihinde kadın doğumcu kadın ***** erken müdahale ve takip etmediği için düzgünce ve anestezi ekibinin haberi yokmuş, onlarda geç geldiği için hazırlanmaları uzun sürdüğü için ve ayrıca koskoca şehir hastanesinde ambulans yok dediler. M**** hastanesinden özel ambulans geldi ve ayrıca ambulans geldiğinde ambulans şoförü bir yetkili personel gelsin bebeği kaldıralım dedim, hastane personelinden hiç kimse yardım etmedi.

Bu gece çalışan doktorlar ve çalışanların aldığı para bilmiyorum da, ne diyeyim ya devletin bunları kontrol etmesi lazım. Yetkililerin bu insanları uyarıp kontrol etmelerini istiyorum.

Kalbi durmuş bir bebeği ambulansa kaldırıp yardım etmeyen personel mi, yoksa haber vermeden doğum yapan annene sancıyla acı yaşatmak, tercih yetkili ve insanlığımıza kalmış.

SDÜ araştırma hastanesinde soğutma cihazı arızalı diye getirmeyin demişler, ne varsa özelde var. Isparta'daki hastaneler kullanılmayacak, onu öğrenmiş olduk. Teşekkürler personel.

Doktorun İlgisizliği Isparta Şehir Hastanesi Yine

11 Ağustos 2023 20:40
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 00:51

Adana Şehir Hastanesi Sağlık Hizmeti Şikayeti

03 Ekim 2023 10:30
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Doğum Deneyimi Ve Hastane Süreçleri Üzerine Görüşler

21 Şubat 2024 22:17

Hastane Doğumunda Yaşanan Travmatik Deneyim