Kaan sonuçtan hiç memnun değil

InterFix Global BIST Vizyon Şikayet

InterFix Global BIST Vizyon Şikayet
22 Ağustos 2024 22:04

İnterface sayfasında. Bilmeden giriş yaptım. Arkasından beni aradılar. Size yardımcı olalım dediler ve inandım. İnandım bunlara. Ben de bir miktar para yatırdım. Sonra iyi kazanıyorsun dediler. Ve tekrardan biraz para daha yatırdım. Kredi çektirdiler. Krediyi öde dediler. Krediyi ödeyince paranı çekeceksin dediler. Krediyi ödedim yalnız yanlış yere yatırdın dediler bana. Onun için çekemiyorsun tekrardan krediyi bir daha yatır dediler. Bunların bu şekilde insanlar olduklarını anladım. Bir daha para yatırmadım hala beni arıyorlar ve para yatırmamı istiyorlar para yatırırsan hesabını açılacak ve. Hesabındaki parayı çekeceksin diyorlar. Bunları nasıl. Şikayet edebilirim. Ve. Bunlardan Paramı nasıl alabilirim. Parasını alan varsa benimle irtibata geçebilir mi lütfen.

Hakan

Arkadaşlar, direk savcılığa gidin suç duyurusunda bulunun. Kesinlikle para ödemezler. Tam anlamıyla sazan sarmalı yapıyorlar delikli kuruş vermezler. Ben suç duyurusunda bulundum.

Yunus

İnsanları aramaya devam ediyorlar inanlar mutlaka oluyordur. Beni de aradılar sizin yazdıklarınızı okuyunca onlara gereken cevabi verdim. İyi ki buraya yazmışsınız

Yilmaz

Acilen şikayet edin, paranızı almanıza imkan yok. Paranız sigortalı deyip daha fazla para alıyor ve sizi engelliyorlar. Daha fazla beklemeyin, ben soruşturma başlattım, savcılığa gidip siz de başvurun.

Ertuğrul

Karakolan giderek hemen suç duyurunda bulunun elinizde yatırdığınız dekontlar ile. Yapacağınız bu

01 Nisan 2024 16:56
Feridun sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 16:58
G.k. sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 13:45
Fxrevenues.com Paramı Geri Alamama!
Fxrevenues.com Paramı Geri Alamama!