Instagram Tehdit Ediliyor Ne Yapmalıyım

Yunus
14 Ağustos 2024 01:0314.638

Telegram şantaj telegram üzerinden bir kişi, özel fotoğraf ve videolarımı alıp ailemle sosyal medya arkadaşlarımla paylaşmakla tehdit ediyor. Para vermemi istiyor. Göndermezsem herkese yayacağını söyledi. Bende para göndermedim tehdit ediyor. Sosyal medyaya ait tüm kişisel verilerimin bulunduğu sayfayı da paylaştı. İsteklerini yerine getirmezsem çevreme konuşma ekran görüntülerini yayacaklarını belirttiler.

Bu olay 12 Ağustos 2024'te gerçekleşti. Bu tür durumlarla karşılaşmak kesinlikle hoş bir durum değildir. Bu süreçte, hesabımda gerçekleşebilecek her türlü yasal veya yasa dışı faaliyetler; numaramın kullanılarak kişisel çıkarlar için yapılan sesli veya yazılı mesajlar veya ses kayıtları aracılığıyla gerçekleştirilen görüşmeler.

Yasal veya yasa dışı olabilecek her türlü aktarım, resim, video, ses kaydı, yasa dışı para transferi, link paylaşımı; hakaret veya tehdit içerikli paylaşımlar; suçlayıcı veya aleyhte konuşmalar; bilgi alışverişi; yasal veya yasa dışı eylemler; şahsımla alakalı değildir.

Yorumlar(20)

Tuncay
Tuncay
23 Ekim 2025 14:51

Kardeşim cevaplarsan sevinirim bir gelişme var mı teşekkürler

Walter
Walter
17 Nisan 2025 23:44

Son durum nedir acaba çok zaman geçmiş ama bende aynı durumdayım

11 Aralık 2024 06:52

Yunus bey medir son durum bir şey paylaştılar mı?

11 Aralık 2024 04:23

Yunus bey var mı bir gelişme fotoğraf attılar mı

Sena
Sena
14 Eylül 2024 12:16

Abi beni de tehdit ediyorlar fake hesapları sorun yaşadınız mi attılar mi ailenize asılsız ekran görüntüleri

7 Eylül 2024 16:08

Fotoğraflarını takipçilerinden birine gönderdiğine dair ekran görüntüsü paylaştı mı seninle cevap verirsen sevinirim kurtuldun mu bu dertten

İbrahim
İbrahim
27 Ağustos 2024 07:39

Bugün bende o duruma düştüm Instagram'daki arkadaşlarıma aileme atacağını söyledi attı birkaç kişiye attı ss attı bana Instagramı dondurdum

Muhammet
Muhammet
20 Ağustos 2024 19:51

Dostum yabancı bir hesapla aynı sorunu yaşıyorum. Seni de tehdit edenler yabancı mı yoksa Țürk mü?

Muhammed
Muhammed
19 Ağustos 2024 02:09

Merhaba reis bende aynı durumla karşı karşıyayım bir çözüm buldun mu bir şey yaptı mı söylersen sevinirim

Instagram Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim

Cengiz
Cengiz
Instagram
11 Ağustos 2024 00:3310.479

11.08.2024'te önce Instagram kanalıyla ulaşan bir kişiyle yaklaşık bir dakika görüşme gerçekleştirdim. O esnada uygunsuz...

2 Yorum

Instagram Ve Telegram Video!

Efrail
Efrail
Instagram
20 Ağustos 2024 03:3813.027

20.08.2024'te önce Instagram kanalıyla ulaşan bir kişiyle yaklaşık bir dakika görüşme gerçekleştirdim. O esnada uygunsuz...

1 Destek1 Yorum

Instagram Özel Görüntülerle Tehdit Ve Sorumluluk Reddi

Ali
6 Ekim 2024 09:147.245

Instagram üzerinden bir kişi, özel görüntülerimi kullanarak tüm ailemin bilgilerini ele geçirdi. Beni, bu görüntüleri ai...

1 Yorum

Öne ÇıkanKonular