New Teknoloji Market Yalan Mesaj

Şehnaz
27 Kasım 2024 11:0029.819

Bugün benimde başıma geldi. N*****ö****** adında kişi iPhone 15 Pro max kazandığımı DM'den yazdı.

Başvuruda bulunduğunuz new teknoloji market sponsorlu çekilişten 1 adet iPhone 15 Pro max 256gb kazandınız. İşlemlerine sponsor olduğumuz resmi platform https://newteknolojimarket.com platformunda yapılmaktadır. + çekiliş kodunuz: (al4pk ) https://newteknolojimarket.com/cekilis-sorgulama ekranından sorgulayabilirsiniz. Cihazınız elinize ulaştıktan sonra fotoğraf ve video bekliyoruz, sponsorunuz olarak iyi günlerde kullanmanızı temenni ederiz.

Şu şekilde mesaj geldi. Yalan dolan haber. Şimdi de sürekli karşıma yanıltıcı sayfalar çıkıyor Instagram'da.

Yorumlar(7)

Sinan
Sinan
6 Aralık 2025 17:32

New teknolojiden kargo fest diye bir adresten gönderilen sözde araç süpürgesi siparişimle alakasız başka ucuz verimsiz ürün olarak geldi. İade edebileceğim bir muhatap yok. Ödediğim 600 TL yi helal etmiyorum. Basiretinizin bağlanmadığın emin olun. Ödediğim para haram olsun.

Salim
Salim
22 Temmuz 2025 20:20

New teknolojiden almış olduğum araç süpürgesi reklamdaki yerine sahte ve eksik parçalarla bugün Aras Kargo ile gelen ürünü teslim alıp açtığımda öğrendim. Kargo dahil 550 TL. Teşekkür ederim.

Recep
Recep
13 Aralık 2024 16:07

Instagram da sürekli çekiliş reklamı çıkıyor ve kazandınız diye size mesaj geliyor yanıltıcı olduğunu düşünüyorum ve buraya da zaten şikayet yazılmış aman dikkât edin arkadaşlar...

28 Kasım 2024 00:18

Banada aynı kodu vermişler ben kata külle vardır diye buraya baktım direk ve tahmin ettiğim gibi tezgah çıktı Başvuruda bulunduğunuz New Teknoloji Market sponsorlu çekilişten 1 Adet iPhone 15 Pro Max 256GB Kazandınız 🎁🎉 İşlemlerine sponsor olduğumuz resmi platform https://newteknolojimarket.com platformunda yapılmaktadır. + Çekiliş kodunuz: (AL4PK ) 🔐 https://newteknolojimarket.com/cekilis-sorgulama ekranından sorgulayabilirsiniz. Cihazınız elinize ulaştıktan sonra fotoğraf ve video bekliyoruz, Sponsorunuz olarak iyi günlerde kullanmanızı temenni ederiz. 📲

Sahte Çekilişle Kandırılma Tehlikesi

17 Aralık 2024 12:374.594

Instagram üzerinden beyoğluticaret adı altında bir hesap çekiliş yaptığını gördüm ve katıldım. Bugün ansızın DM üzerinde...

1 Yorum

Erhan
Instagram Çekiliş Aldatmacası

Instagram ÇekilişAldatmacası

Taha
iPhone 15 Çekiliş Yalanı!

iPhone 15 ÇekilişYalanı!

Tuncay
Instagram Çekiliş Vaadi İle Yanıltma!

Instagram ÇekilişVaadi İle Yanıltma!

Erhan
Instagram Çekiliş Bahanesiyle Yanıltma!

Instagram ÇekilişBahanesiyle Yanıltma!

Ahmet