İmes Karavan Prefabrik Şikayeti!

İmes Karavan prefabrik adlı bir Instagram hesabından çekilişe katılım sağladım. Katıldım kazandınız diye mesaj attılar adınıza kayıt olabilmesi için A***K**adına 752 TL ödeme yapın dediler, attım.

Daha sonra 6090 TL talep ettiler atmadım. Bu an itibariyle herhangi bir kimlik, IBAN, icra takibi olması durumunda sizde görün istiyorum ve itiraz ediyorum.

20 Aralık 2024 23:18

Büyük ihtimalle tek sayfa sürekli isim değiştiriyor ceylan karavandı şimdi de şahinler karavan olmuş Allah'a havale ediyorum

17 Aralık 2024 23:28

Port. Karavanprefabrik çekilişi kazandınız Benimde bugün başıma geldi basiretim bağlandı gönderdim parayı anlayana kadar mevzuyu engellediler beni sonra mesaj gönderdiler 18400 TL daha isteriz diye göndermezseniz 100bin tl dava açarız diye karakola gittim yüzüme bakmadı ilgilenmedi savcılığa git dediler kimin başına geldiyse gidip şikayet etsinler :(

3 Aralık 2024 12:13

Keşke göndermeseydiniz para :/. Banada kazandınız yazmışlar, sizler adına kötü dualarda bulundum ve şikayet ettim :/ giden paranıza geçmiş olsun.

Instagram Çekiliş Dolandırıcılığı Çukurova Karavan Prefabrik Ltd Aş Şikayeti

Çukurova karavan prefabrik ltd. Aş adlı bir Instagram hesabından çekilişe katılım sağladım. Katıldım kazandınız diye mes...

Çekiliş Vaadiyle Yanıltıldım!

Port.karavanprefabrik adlı bir Instagram hesabından çekilişe katılım sağladım. Kazandınız diye mesaj attılar adınıza kay...

Tümünü Gör

Erhan
Instagram Çekiliş Aldatmacası

Instagram ÇekilişAldatmacası

Taha
iPhone 15 Çekiliş Yalanı!

iPhone 15 ÇekilişYalanı!

Tuncay
Instagram Çekiliş Vaadi İle Yanıltma!

Instagram ÇekilişVaadi İle Yanıltma!

Erhan
Instagram Çekiliş Bahanesiyle Yanıltma!

Instagram ÇekilişBahanesiyle Yanıltma!

Ahmet