Ömer sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 16:31

3 Aralık'ta yurt dışından satın aldığım sıfır Insta360 Ace Pro 2 model kameram, 9 Aralık'ta yağmurlu bir günde bozuldu. Eve geldiğimde cihazın ekranı tamamen beyazdı, arka kısmı ise ciddi hasar görmüştü. İlk olarak cihazı kurtarmak adına 2-3 gün boyunca pirinçte beklettim. Bu süreçte arka ekran düzeldi ancak ön ekran hâlâ beyaz kaldı. Daha fazla beklememe rağmen sorun çözülmedi.

Bu durum üzerine, önce Türkiye’deki garanti servisine başvurdum ancak cihaz yurt dışından alındığı için yardımcı olamayacaklarını belirttiler ve tamir için 14.000 TL talep ettiler. Ardından global insta360 sitesi üzerinden teknik desteğe ulaştım. LOG kayıtları, IMEI bilgileri gibi veriler toplandı fakat yaklaşık bir ay boyunca yalnızca "inceliyoruz", "mühendislerimiz bakıyor" gibi mesajlarla oyalandım. Sorunuma çözüm getirilmediği gibi net bir geri dönüş de sağlanmadı.

Ace Pro 2 daha yeni tanıtılmış bir ürün ve ilk yağmurlu günde kullanılamaz hale gelmesi kabul edilemez. Bu süreçte ne bir çözüm üretilmesi ne de müşteri desteğinizden sonuç alabilmem markaya olan güvenimi sarsmıştır. Lütfen mağduriyetimin giderilmesi için acil bir çözüm sunun.

Ömer
Ömer
27 Aralık 2024 16:46

Uzun süre GoPro kullanan biri olarak, Insta360’ın yenilikçi özellikleri ve sosyal medyada gördüğüm olumlu yorumlar dikkatimi çekti. Gerek ürün kalitesi gerekse servis hizmetleri hakkında duyduklarım beni bu kamerayı almaya teşvik etti. Ancak maalesef, bu süreçte hizmetleriniz beni ciddi anlamda hayal kırıklığına uğrattı. Yaklaşık 100 bin takipçili bir youtuber olarak, içerik üretim sürecimde kameranızın arızalanması nedeniyle büyük aksaklıklar yaşadım ve videolarım yarıda kaldı. Bu durumu dile getirmek istemezdim ancak yaşadığım mağduriyetin hâlâ giderilmemesi ve uzun süre boyunca bir çözüm sunulmaması sabrımı tüketti. Eğer sorunuma acilen bir çözüm bulunmazsa ve mağduriyetim giderilmezse, tekrar GoPro’ya geçmeyi değerlendireceğim. Ayrıca, yaşadığım bu olumsuz deneyimi sosyal medya platformlarında paylaşarak takipçilerimi Insta360 ürün ve servis hizmetleri hakkında bilgilendireceğim. Bu durumun yaşanmasını istemezdim, ancak başka bir çare bırakılmadığını düşünüyorum. Umarım, bir an önce bu soruna çözüm bulur ve markanıza olan güvenimi yeniden kazanırsınız.

30 Ocak 2025 17:57
Yurt Dışı Alımlarda Insta360 Teknik Destek Sorunu
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Kamera Tamiri İçin Fahiş Fiyat Ve Yetersiz Servis Deneyimi

07 Temmuz 2025 16:25
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 10:59