inDrive Sürücüsünün Saygısızlığı

Metin
10 Mayıs 2024 11:22

inDrive isimli uygulamadan taksi talebinde bulundum. Ödeme yöntemi olarak pos seçeneğini tercih ettim. Gelen tekliflerden bir sürücüyü kabul ettim. Sürücü uygulama üzerinden “pos cihazım yok ibana atsanız olur mu” yazdı. Bende “sorun olur, siz iptal edin” yazdım. Akabinde sürücü “uyuz oldum sana” şeklinde bir mesaj yazdı. Bu yakışıksız ifadeden ve yazılı ve görsel medyada IBAN numarasına ödeme yapılmasının yasal olmadığının vurgulanmasına rağmen sürücünün bunu teklif etmesinden dolayı inDrive uygulamasından sürücü hakkında şikayette bulunmak istedim. Ancak uygulamanın menüsünde şikayete dair bir buton ya da seçenek bulamadım. Sürücünün ifadelerini içeren mesajların görselini de ekte paylaşıyorum.

indrive isimli uygulamanın bir temsilcisi var ise sürücü hakkında işlem yapılmalı. İnsanlara bu şekilde yakışıksız ifadelerin rahatlıkla kullanılmasına imkan vermemeli.
indrive isimli uygulamayı yazan, düzenleyen, güncelleme yapma yetisine yetkisine sahip birileri var ise uygulama menüsüne derhal bir şikayet butonu eklemeli.

Yandex Go Taksi Sürücüsünün Fazla Ücret Talebi Ve Güvenlik Sorunu

Şerife
07 Ağustos 2025 02:13
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Uber Yolculuk İptalinde Haksız Ücret Kesintisi Ve İade Sorunu

Rabia
19 Eylül 2025 21:22
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
25 Eylül 2024 11:44
İndrive Uygulaması Aracılığı İle Hakkım Yenildi. Muhatap Yok.
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Taksici Ücret Usulsüzlüğü Ve Müşteri Hizmetlerinden Yetersiz Destek

Gökçe