Elif sonuçtan hiç memnun değil

İmgetur Berbat Gezi Turu

21 Haziran 2024 17:05

Katıldığım gezi turunda rehber tarafından sürekli toplu bir şekilde tehdit edildik. Rehber bizi gezdirmesi gereken yerleri gezdirmek yerine kafasına göre hareket etti. Oteller berbattı hijyeniksizdi. Anlaştığı lokantalara yemek yemeye götürüp uçuk fiyatlarda ve berbat yemek verildi bir arkadaşımız rahatsızlandı onu hiç umursamadılar bayıldığında bile biz ilgilendik tur rehberinin umurunda bile olmadı. Sürekli ekstra ücretler istendi bizden verdiğimiz paranın bir o kadarını sürekli ekstralarda vermek zorunda kaldık. Hem tehdit edildik hem yanıltıldık. Tur sahiplerine şikayetlerimizi ilettiğimizde bizleri sayfalardan engellediler bu konuda çok mağduruz gerekenin yapılmasını istiyoruz.

profile profile profile

Emrullah
Emrullah

Yemin ederim dediğiniz şeylerin aynısı başıma geldi götürdükleri yerden komisyon alarak bazı kişilerin yemekleri bedavaya tura öncelik edilen kişilere bedava idi gözümle gördüm ismim soy ismim de belirli bir kişi sorun aynı şekilde bizde bireysel takıldık tura verdiğim paranın 7 8 katını orada yedik umurumuzda olmadı katılmadığımız tekne turunda ücret aldılar ve Bodrum'da ne yüzme ne de peach Club'a götürüldük hepsi yalan yanlış şeyler tur uygun olabilir ama sizi götürdükleri pahalı yerlerden fazlasıyla çıkarıyorlar bir Diyarbakır'lı olarak kesinlikle pişman olmanızı istemem ve kendileri Diyarbakır'lı değiller Diyarbakır'lı olan biri hemserisine bunu yapmaz zaten o yüzden yorumları şikayetleri okuyun öyle karar verin ki pişmanlık yaşamayın ben tadını çıkaramadım başka bir tur programı ile tekrardan katılmak zorunda olduk hakkımızı asla helal etmiyoruz.

Esma sonuçtan hiç memnun değil

Bilgili Tur | Bilgilitur.com Eksik Ve Kalitesiz Hizmetle Mağdur Eden Tur Deneyimi

09 Haziran 2025 22:43

16 Nisan 2024 17:22