Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

İddaa Kazandığım Paramı Aldı.

İddaa Kazandığım Paramı Aldı.
15 Mart 2024 13:07

İddaa adlı bahis şirketinden 14 Mart gecesi oyun oynadım. Bayern Leverkusen - Karabağ maçına 1.48 orandan 'Bayern Leverkusen tur atlar' şeklinde bahis yaptım. Tam gece 00:18'de kuponu oynadım ve sistem kuponu oynattılar. Oynadığım miktar 2384 Türk Lirası idi. Kupon tutarsa almam gereken miktar 3528 TL idi ve kuponum tuttu; Bayern Leverkusen tur atladı. Gece kuponum tuttuğu için para hesabıma yattı. Ancak sabah kalktığımda hesabımdaki paranın 2384 TL olduğunu gördüm. Kazandığım kupona baktığımda ödenenler kısmından kupon oranının 1.48'den 1.00'a indirildiğini, yani ödediğim parayı geri iade ettiklerini fark ettim. İddaa ile 15.03.2024 tarihinde, yani bugün iletişim kurdum ve bana dönüş yapılacağını söylediler. Sağ olsunlar dönüş yaptılar ve 15. Madde 15. Fıkra gereği, yani bu maddeden dolayı bahislerin geçersiz kabul edilebileceğini belirttiler. Ancak ben oynadığım sırada VAR kontrolü yoktu ve hakem sonradan VAR'a başvurdu. İkincisi, eğer böyle bir madde varsa kuponu bana oynatmamaları gerekiyordu. 15. Maddede risk yönetiminin takdirine bağlı yazılmış, yani risk yönetimi isterse kazandığınız parayı ödemeyebilir demektir. Bu kupon internette mevcut. Tarafıma dönüş yapılıp mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Aksi takdirde arama kayıtlarım ve ses kayıtlarım sizlerde mevcuttur. Anayasal hakkımı kullanmak zorunda kalacağımı belirtmek isterim.

15 Mart 2024 14:09 (Şikayetten 1 saat sonra)
15 Mart 2024 14:13

Detaylı bilgi olarak 15. Madde 15. Fıkra olduğu söylenildi ve bende oynadığım sürenin saniyesini istiyorum kafanıza göre verdiğiniz parayı geri aldınız bu uygun değil hukuki süreç başlatacağım

15 Mart 2024 18:26

Benimle ilgilenmediler size gerekli bilgiyi verdik dediler 😂 güzel sistem bu ya vallahi

İddaa Kazanan Kuponumun Ödemesi Yapılmadı

Ümit
19 Ağustos 2024 21:51
Ergin sonuçtan hiç memnun değil

Canlı Bahiste Kuponumun Eksik Ödenmesi Ve Mağduriyetim

Ergin
20 Haziran 2025 21:48
Canlı Bahiste Kuponumun Eksik Ödenmesi Ve Mağduriyetim
Cenker sonuçtan hiç memnun değil

Kazanan Kuponuma Ödeme Yapılmadı Param Keyfi Şekilde İade Edildi

Cenker