Honda Cem Cevizlibağ Servis Sıkıntısı

Buluthan
02 Eylül 2024 15:32

Honda cem'den aldığım 2021 model Honda city marka aracım aldığım günden beri multimedya oynatma sorunu, aynalarda kapanma/açılma sorunu, camlar açılınca gıcırtı gelme sorunu, en son seyir halinde giderken hiçbir yan etken olmamasına rağmen içten oluşan çatlak için servise gittiğimde dıştan darbe almış dendi.

Elle ve gözle kontrol edin dedim, ettiklerinde dıştan darbe almadığı apaçık belli oldu. Bu sefer de sözde ustaları dıştan baskı alınca içten çatlama yapar dedi. Çekiç getirin, kendim vuracağım. Bu şekilde izsiz bir şekilde çatlak oluşması durumunda arabayı kendisine vereceğimi taahhüt ettim. Bu sefer top çarpmıştır, yok beyzbol topu değmiştir gibi hayal ürünü nedenler satmaya başladı.
İşin özü, Honda markasına yakışmayan bir servis Honda cem Cevizlibağ'daki servis.

Honda bu kalitesizliği ile nasıl bu kadar tutuluyor anlamış değilim. Boya kalitesi de iyi değil. En ufak bir şeyde boya kalkıyor. Şöyle diyeyim, camı benim kırdığıma kanaat getirmişler Honda eksperleri. İşin garip yönü ise kendileri görmediler bile. Bir daha Honda mı, asla. Zaten camı değişip satışa da çıkarıyorum, bir daha Honda'nın yanından geçmem.

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Garanti Kapsamında Sorun

Erhan
08 Nisan 2024 23:55
Oyku sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic 2021 Akü Sorunu Takviye Takviye

Oyku
06 Eylül 2024 18:16

Honda Servislerinde Çözülmeyen Direksiyon Sorunu

Hatice
25 Aralık 2024 11:36
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Honda City'de Sürekli Sorunlar Ve İlgisiz Servis

Furkan
25 Kasım 2024 10:30
Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Honda City: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Çözümler

Fahri