Holiganbet Üyeliğimi Silmekte Zorluk Çekiyorum

1 Ekim 2024 03:381.493
Muammer'in Teşekkür Mesajı
Teşekkürler ederim

Holiganbet'ten üyeliğimi sil diyorum, 60 gün bekleyeceksin diyor ve şu son 10 günde tam 100 bin kaybettim. Sweet Bonanza'da 1000'de oynuyorum, 1 kere bile 1000 vermediği gibi bir de 4 şeker atmıyor ve oyuna müdahale ediyorlar.

Ben bugün itibariyle oynamayacağım. Vallahi bu site adamın hayatını bitirir. 1 yılda 1 milyondan fazla param gitti, benim çevremde en az 100 kişi oynuyordu, karar aldık ve bu saatten sonra holiganbet'te oyun oynamayacağız.

28 Kasım 2024 02:21

Ben tam 3yildir holiganbet müşterisiyim 22/11/2024 tarih siteye giriş 1069 ve bugün tarih 28/11/2024 olmuş siteye girişi 1069 tezgahı kurmuşlar ve bu tarihler arasında tam 30 bin tl para kaybettim hangi oyunu oynarsanız oynayın oyuna resmen müdahale ediyorlar ve sprin satin alındığın da bile aldığın sprintin 4 de 1 ini veriyor aradığın zaman biz aracı kurumuz biz sadece güvenli siteyiz vs. Vs. Deyip sonra oyna di gınız oyunu değiştir diyorlar eviriyorlar çeviriyorlar güzelce si. Ki. Yor... Lar şikayet var a da yaz din mi insan larin zaafı belli ve şikayetini cek 500 eklendi yok 5000 bin eklendi deyip para ile insanları tekrar tuzağa çekiyor lar arkadaşlar holiganbet de oyun oynaya çağınıza gidin başka sitelerde oynayın bundan bin kat iyi sweet Bonanza 1000 e giriyorsun sprin alıyorsun 30 TL veriyor 1000 car pari boşa atıyor onda da 20 kere alacan 1 kere ata cak onu da boşa atacak ben vallahi en az 3 sefer şikayet var a yazdım hep kan dir dilar düzeltme yaptırdılar ama bu sefer ina dim inat bu şikayetimi asla kal dir mi cam ve her yere de şikayet edeceğim holiganbet de sakin oyu oyna mayim

1 Destek
Muammer
5 Ekim 2024 10:06

Teşekkür ederim bilgi ve alakadan dolayı

19 Ekim 2024 16:14 (Şikayetten 18 gün sonra)

Değerli Üyemiz, Müşteri Hizmetleri birimimiz, sizlerle iletişime geçmiş olup tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Herhangi bir soru, öneri veya yardım talebiniz için bizlere ulaşabilirsiniz: Saygılarımızla, Holigan Müşteri Hizmetleri

23 Ağustos 2025 13:18

Değerli Üyemiz, Müşteri hizmetleri birimimiz tarafından aranmış olup, kayıtlı cep telefonu numaranızdan sizlere ulaşılamamıştır. Dilerseniz aktif telefon numaranızı bizlere belirtmeniz durumunuzda sizlere tekrarda arama sağlayabiliriz ve yaşamış olduğunuz sorununuzu çözmekten mutluluk duyarız Saygılarımızla, Holigan Müşteri Hizmetleri

Muammer
8 Eylül 2025 15:47

Teşekkürler ederim

Holiganbet Zarar Ettiren Site

29 Mayıs 2024 15:083.183

Holiganbet kesinlikle güvenilmez bir site. Hiçbir şekilde kazanamıyorsunuz; ayda bir kez kazandırıp sonrasında hepsini f...

Holiganbet Zarar Ettiren Site
6 Destek

Holiganbet'te Ani Bakiye Kaybı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

18 Şubat 2025 19:323.571

"Her türlü imkanı sağladılar holigan bete neden güvenmemiz gerektiğinin kanıtı çok teşekkürler"

21 Temmuz 2024 13:31300

"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Holiganbet Hüsranı!