Funda sonuçtan memnun

Hiranur Gelinlik Mağdur Oldum Yardımcı Olun

11 Temmuz 2024 11:56

Ben de H****** Gelinliği Instagram üzerinden fenomenler tarafından bulup gittim. 04 Mart 2024'te nişanlık kiralamak için gittim. Orada sözleşme yapmadan önce her şey gayet istediğim gibiydi. Nişanlık kiraladım ve benden bir miktar kapora alındı. Nişan günü gidip nişanlığımı almaya gittiğimde nişanlığım bana bol geldi. Orada saatlerce bekleyip tamirini yapıp verdiler. Bana ilk başta her şey çok güzel, ilgi falan müşteri memnuniyeti vardı. Ama düğün için yaklaşık iki hafta önce gelinlik bakmaya gittiğimde hiçbir şekilde ilgilenmediler. Ben gelinlik provasına ilk defa gitmişim, istediğim şekilde gelinlik yoktu ve bana denilen şey 'Sen çok zayıf bir kızsın, sana hiçbir şekilde ne yaparsak yapalım bu şekilde olur' denildi. Dil ve konuşma üslupları çok yanlış ve hakaret içeriklidir. Ben ulaşabileceğim nerelerde varsa yazacağım, bana ulaşmaları için beni mağdur ettiler. Ben Instagram'dan nişanlık fiyatını aldım, mesajlar dahi duruyor. 6-7 milyar civarı fazla verdiğim paramı, hakkım olanı istiyorum. Bunu söylediğimde de çalışan N***** Hanım tarafından bağırılıp çağrıldım. 'Ben paranı falan vermiyorum kardeşim, git nereden bakarsan bak, iptal eden sizsiniz' deyip paramı vermeyeceğini söyledi. Sözleşme yaparken bana 'Olmazsa kaporan sadece yanacak' demişlerdi. Benim düğünüme 2 aydan az bir sürem kalmış, mağdur kalmışım. Lütfen ama lütfen insanların böyle mutlu gününde hakkını yemeyin. Ben helal etmiyorum. Paramı umarım buradan yetkililer ulaşır ve biri sesimiz olur. Bu mağduriyetimin söz konusu para değildir, söz konusu insan gibi muamele görmektir. Benim anlaştığım parayı beğenmeyip küçümseyip çok kötü, hakaret içerikli laflara mağdur kalmak istemezdim. Çok pişman oldum böyle bir yeri tercih ettiğim için. Şikayet edebileceğim yerlere kadar hakkımı arayacağım. Bu kadar şikayete karşı sessiz kalmayın, ilgilenmenizi istiyorum.

13 Temmuz 2024 14:04

Anlaştığımız fiyat belli. Yazışmalarımız belli. Şu anda itiraz edilecek hiçbir şey yok kanıtlarla konuşuyorum ben işletme olarak onlardan memnun kalmadığım için bu Gelinliği oradan almak istemiyorum Çünkü bana yeterince ilgi ve alaka gösterilmedi. Nişanlılık parasını verdim nişanlılığı aldım giyindim 500 liralık kaporamın yanacağı söylenildi ona itirazım yok ama onun dışında gelinlik için hani ufaktan ufaktan verdiğim parayı geri almak istiyorum 2,5 milyarlık bir alacağım var onu almak istiyorum çünkü ben onlardan Memnun kalmadım. Görselleri de paylaşacağım lütfen yardımcı olun.

House Of Zarif Tam Bir Hayal Kırıklığı

24 Ağustos 2023 18:11
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Mucina Gelinlik Gelinlik Yapmadı Mağduriyet

21 Nisan 2024 20:01

Hayal Kırıklığına Uğratan Gelinlik Deneyimi

28 Haziran 2025 08:57

18 Eylül 2023 12:23
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Rose Rental Dress Tarafından Mağdur Edildim!

05 Mayıs 2025 09:43