Elif sonuçtan hiç memnun değil

Gymy Kids Club Kötü Organizasyon

18 Aralık 2023 22:33

16/12/2023 tarihinde swissotel'deki gymy Kids etkinliğine katıldık. Önce otelin lobisinden içeri girdik. Daha sonra yangın çıkışından dışarı yönlendirildiler ve insanlar defalarca organizasyonun nerede olduğunu sordu, biz de dahil. Dışarıda, otelle alakası olmayan bir alanda çocuklar için iglolar yapılmış. Fakat çocukların içeride kaldıkları süre adil değildi ve çok fazla kişi olduğundan bir etkinlikten diğerine geçişte uzun süre bekledik.
Fırtına ve rüzgar sebebiyle şemsiyeler devrilip çocukların üzerine düştü. Sahneye çıkan bir kişi dans etmeye çalışıyordu. Ancak yemek bölümünde fiyatlar oldukça yüksekti ve çocukların yemek yiyebilecekleri oturma yerleri bile düşünülmemişti.
Biz otelde yemek yedik ve bu daha ekonomik oldu. Etkinlik pahalıydı. Birkaç zengin girişimci genç orada stant açmış çalışıyordu ama gördüğüm kadarıyla sadece üç kişi alışveriş yapıyordu. Fiyatlar çok yüksekti.
Bir organizasyon ancak bu kadar kötü olabilirdi. Müşteri memnuniyeti hiçe sayılmış, 'paranızı aldık mı, aldık' düşüncesindeydiler. Herkes isyan ederek ayrıldı ve sosyal medyada yapılan pr'a inanmamak gerektiğini düşünüyorum.

Aydan sonuçtan memnun

18 Aralık 2023 09:39
"Gymy Kids bu konu ile çok ilgilendiler. Mağduriyetimizi gidermek için güzel bir kutu içerisinde hediyeler gönderip, seçeceğimiz bir etkinliğe davetiye ilettiler. İlgi ve alakalarına teşekkür ederim."

Gymy Kids Club Organizasyonsuzluğu

18 Aralık 2023 08:35
Gymy Kids Club Organizasyonsuzluğu
Troya sonuçtan hiç memnun değil

Araki İstanbul Çocuklara Uygun Olmayan Mekan Sorunu

06 Ekim 2024 16:57

Trio Hotel Hotel Sunset Troia Sezon Sonu Konaklama Kabusu

10 Eylül 2024 11:55

Dalyan Club Ücret İadesi Yapmıyor.

08 Ekim 2023 16:32