Grand Park Lara Otel Grand Park Lara Antalya Otelinde Havuz Hijyenik Değil

30 Haziran 2024 23:55

27.06.2024 saat 15.00 da Antalya Grand Park Lara oteline 5 kişilik bir aile olarak giriş yaptık. Giriş yaptığımız gün saat 16. 30 da çocuklarla kaydırakların bulunduğu havuza da 1 saat kaldık. Kaldığımız otelde farklı ülkelerden birçok aile bulunmaktadır. Birkaç kişi bebeklerini günlük bezlerle havuza sokmuşlardı. Ertesi gün saat 12 civarında 4 yaşındaki kızımda kusma ve İshak şikayetleri başladı. Gün boyu devam edince bizde otelde bulunan doktorla görüşelim istedik ama otelde doktor değil hemşire bulunduğunu ve bunun içinde ücret ödemeniz gerekiyor denildi. Akşam saat 21.00 da Aksu devlet hastanesine gittik. Kızımın almış olduğu bir bakteri veya enfeksiyondan kaynaklı kusma ve ishali olduğunu söyledi doktor bey bununda genellikle otak kullanım olan havuzlarda alınabileceğini dile getirdi. Orada tedavi uyguladı ve faklı 5 çeşit ilaç verdi bizde otele geri döndük. Cuma akşam hastaneden gelince misafir hizmetleriyle görüştük, onlara bu durumu izah ettim bunu dışında havuz yakınında olan f blok altındaki lavaboyu kullandığımızı ve oranında hijyenik olmadığını kirli olduğunu söyledim, beyefendi bana acaba burası değil başka bir yerden alabilir mi diye sordu? Başka bir yerden kapmış olsa perşembe ortaya çıkardı diye dedim, ama hastalık giriş yaptıktan bir gün sonra başladı. Beyefendi dinledi ama bir çözüm bulamadık notlarını aldı benden kalktım yanından. Cumartesi günü kızımın şikayetleri attın ca bir serum taktırsak diye düşündük, otel hemşiresiyle görüştüm yaşı sebebiyle size burda takamam sizi anatolia hastanesine göndermem gerekir deyince, eşim bu defa misafir ilişkileri müdiresiyle görüşmek istedi. Kendisiyle görüştüğümüzde sizin dışınızda Bu yönde bir şikayet yok otelimizde almış olamaz diye ısrar edip durdu. Enabız üzerinden kızıma konuşan teşhisi resmini aldı. Biz işlemlere dahil edip size dönüş yaparız dediler. Pazar günü kızım halen çok kötüydü 3 gündür bir şey yiyip içmiyordu, biz tekrar hastaneye gittik bu defa 2 tane serum takviyesi aldı. İlaçlarda işe yaramamıştı. Otel tarafından alınan şikayet doğrultusunda herhangi bir geri dönüş yapılmadı. Odamıza meyve tabağı göndermişler, zaten kaldığımız otel Ultra her şey dahil her yer meyve dolu istediğimiz kadar zaten yiyebiliyoruz. Müşteri ilişkileri tarafından çocuğun durumunu sormak için hiç aranmadık, en azından oteldeki misafirlerini bir şekilde arayıp sorabilirlerdi yapmadılar. 5 günlük tatilin 4 günü hastanede otel odasında geçti. Bizim talebimiz, en azından bir gün bile olsa misafir edilebilirdik.

18 Aralık 2024 14:20 (Şikayetten 5 ay sonra)

Otel Tatili Kabusa Döndü: Sağlıklı Geldim, Hasta Ayrıldım!

01 Şubat 2025 18:32

26 Ağustos 2023 12:59
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Hamam Mavi Kule Mavi Kule Hamam Havuz Mikrop

24 Temmuz 2024 23:46